Bende geçen sene unutmuştum bu aralar anahtarı evde ve çilingir çağırmak zorundaydım jfjf adamın kapıyı nası açtığını görünce gelen ufak bi korkuda olmuştu dedim ne kadar güvenliksiz bi kapı ahaha
Ben neyi unuttum bi düşüneyim, çok şey unuttuğum için hangi birini sayayım? 🤣
Mum söndürmeyi unutuyorum bazen, kulaklığımı araçta unutuyorum ki halen ordadır çünki evde yok 🤦♀️
2
10 Yorumla
Soran
7 gü
Hayır bir ara unutmuştum... elimde telefon varken , telefon aramak gibi eheheh Çilingirler fena ya... Evet kapılar pek güvenli değil düşünüldüğü kadar... Sağlık olsun bende unutuyorum... Ne unuttuğumuda unutuyorum o derece.. Yalnız kulaklığı aracta unutmak çok zor yav : /. Gidip almaya üşenirdim yav ben olsaydım...
Komşumda yedek anahtarım varken unutuyordum. Şimdi yok, unutmuyorum anahtarı 😂
Geçen dışarıda işim vardı. Bir şey alacaktım üzerime. Telefonu evde unuttuğumu yolun yarısında fark ettim. Kimliğim yanımda sorun olmaz diye düşündüm ama artık her haltın mobil onaydan geçtiğini göz ardı ettim 🤦♀️
Mobil onay gerekiyormuş. Geri döndüm telefonu aldım ama aradan zaman geçtiği için lanet sistem işlemi askıya aldı. Ertesi gün tekrar gittim. Yine düzelmedi. Sıfırdan yeni işlem yaptık 😂
2
11 Yorumla
Soran
6 gü
Vay be ne mutlu komşusunda anahtarı olmayana o zaman eheheh... Evet mobil onay gerekiyor coğu elektronik işlem icin.. İyi en azından işlemi bi şekilde tamamlamışsın bu güzel : )
Hem geç hem güç oldu ama olsundu. Oluyor işte bazen böyle. Bize de tecrübe oluyor. Bir sürü şeyi ilk defa deneyimliyoruz. Haliyle aksilikler de oluyor ve olmaya devam edecek.
Yol almaya ve gelişmeye devam etmenin bir parçası bu. Bunu kabullenebildiğim için mutluyum kuziş 🙏
Keşke güç ve geç olmasa... Ve aksiliklerde olmasa ama insan nasıl gelişebilir bunlar olmasa onuda bilemiyorum... Bunları yazarken orta kısmı yeni gördüm cevap vermişsin zati...
Nasıl olduğumu bilemiyorum ama iyi gibiyim sanki...
Şaka bi yana en son neyi unuttuğumu unuttum dicekken aklıma geldi. Çamaşır sermiştim toplamayı unutup ailemin yanına geldim, ocakta yemek vardı en son inşallah dolaba koymuşumdur 🤦🏻
3
16 Yorumla
Soran
6 gü
Aboo vışş rhehe
Sende benim gibi coğu şeyi unutuyorsun demekki... Çamaşır bişi olmaz ya... Yemek umarım canlı bir varlığa dönüşmez ehehe
Yok aslında hatta unutmam birçok şeyi. Planımı değiştirdiğim için oldu. Normalde gece 4 de çıkacaktım evden, akşam 8 9 civarı aniden değiştirip saati gece 12 ye çekince olan oldu çıkmadan biraz kestirsem mi acaba derken arada kaynamışlar. İnşallah koymuşumdur en sevdiğim yemek çünkü 🥲
Ah o anı çok iyi bilirim, tam bir kalp krizi anı gibi oluyor! 😅 Benim de defalarca başıma geldi, bazen o kadar dalgın olabiliyoruz ki... Bir keresinde anahtarımı kapının iç tarafında unutup dışarı çıkmıştım, neyse ki eşim evdeydi. Neyse ki senin de merdivenlerin imdadına yetişmiş! 😂 Bu tür küçük şoklar hayatın cilveleri diyelim. Kendine dikkat et canım. ✨🚪
0
2 Yorumla
Soran
4 gü
Eşin var diye bize trip mi atıyorsun eşinin adı ne hayat...