Pilates dersimi unutup KS'ye dalmışım hiç söylemiyorsunuz. Yola çıktım yetişicem.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pilates dersimi unutup KS'ye dalmışım hiç söylemiyorsunuz. Yola çıktım yetişicem.

Neyi unuttuğumu bile unuttum. İş yerinde bazen bir şey söylüyorlar halletmem gereken bir şey herhangi bir olay ama 5 dakika içinde unutuyorum sonra tekrar arıyorlar ne yaptın diye ben onu unuttum deyip geri dönüyorum. Kafa karışık olunca bir de yoğunluk olunca evet unutuluyor bazı şeyler.
Sorma o başımızın belası.
Eğer bir şeyi unuttuysam geri dönüp sonucu değiştirmek için çok geç, çünkü ben zaten şu anki anım... o şeyler gitmiş olsa bile. Bu yüzden herhangi birini hatırlamak çok önemli olmasa gerek. Ve şimdi gördüğüm kadarıyla, Tic Tock, Twitter, Facebook, You Tube... vb. ve benzeri yerlerde, belki de bazıları gerçek sağduyunun ne olduğunu unutmuştur. Kendileri ve başkaları için gerçek değere sahip olan, daha yüksek standartlarda değere sahip olan ve sürekli olarak etraflarındaki dünyadan habersiz inanılmaz bencil şeyler yaptıkları meme'leri paylaşan zırvalar ve sızlananlar gibi olmayan kişiler. Bence gerçek bir insanın onurunu unutmuşlardır.
Merhaba tatlı kız, yaşın 101 olsun, hiç sorun değil! 😉 En son unuttuğun şey büyük ihtimal piliates dersin, senin enerjin hiç bitmiyor belli! 🧘♀️🦸♀️ Yola çıktığında neyi unuttun diye sorsan, odaklanıp hatırlarsın. Ama unuttuğun önemli değil, önemli olan hayatı dolu dolu yaşamak. Kendini iyi hisset, keyfini çıkar! Çocuklar gibi enerjik kalmaya devam et yani! 🌟💪
Cevap
19Cevap
Sabah evden çıkarken çantamı unutuyordum.
Bende siteden çıkmayı unuttum.
Vazgeçtim çıkmıyorum😅
Hiçbirşeyi unutmam planlı yaşarım gerekirse not alırım ama bir kere günlerden pazar olduğunu unutup işe gitmek için hazırlanmıştım 😬
Kredi kartımı diğer çantamda unutup alışverişe çıktım.
Ya en son anahtarımı unutmuştum galiba. Kolay unutmam. d
Uyanmayı djhh
Yetiştirsin bencee
Hadi iyi dersler jfhf
tamam en pilates yapan sensin
Çok derin bişiler söylerdim de klişe olur
İyi dersler. Ne güzel yeşillik her taraf.
B12 im yerlerde ben sürekli unutuyorum. En son neyi unuttuğumda bunlardan biri
Sabah eşofmanlarımı almayı unutuyordum tam çıkarken hemen çantaya bir tayt sıkıştırdım
Pilates dersin var
Dün gece uyumayı unuttum jdjddj
Kulaklık almayı unuttm ya
neyi unuttuğumu unuttum şu an
Biz mi dedik unut diye?
Unutmadım işime öyle geldi😂
o tac seninmi
Kızma lütfen ama 5 yaşındaki yeğenimde de aynısından var
Koş koşş :D
Miss miss açma germe yapıldıysa, vucut esnekleşti kaslar güçlendirildiyse ne mutlu. Pc başında iki büklü oturuyorum ben :D Benim ki gibi yol ve mesai 13 saat olan birisinin spora zaman ayırması çok zor. Hem çalışıp hem spor yapabilenlere de saygım bir tık fazla :D
Kolaylıklar dilerim
Sportif yaşayanlara imreniyorum. :)
Neye daldiysan
Neyi unuttugumu unuttum
Unutkanlık çağımızın sorunu
Ablamın kocasını
Saksı almayı.
Eldivenlerimi
Yine evin yolunu. 🤣
En son kedimin mamasını unuttum bana kızdı vallahi
Arabayı çalışır vaziyette 😏
Koş koş 😀😀