Erkek arkadaşım evlendikten sonra uygun fiyatlı kiradaki eve çıkalım 2+1 sonra ev için para biriktirelim diyor mantıklı mı? Ne kadar küçük ve uygun fiyatlı eve çıkarsak paramızı ona göre daha rahat biriktiririz diyor?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ev alıp kira öder gibi taksit ödemek daha mantıklı ev kirasıyla ev taksiti neredeyse aynı kira bitmez borç biter..
Eminevime yazıl şimdiden dedim de babam mantıklı bulmuyor dedi
Babası mı alacak evi o na ne artık sizin hayatınız sizin kararlarınız... Emin evim mantıklı düğün birikimleri vs hepsini peşinat olarak ver er ya da geç ev sahibi olursun belki kura erken çikar.. O kiralık evin içine girip para biriktirmek falan imkansız bir borç olmayınca haberin olsun
En sondaki bir borç olmazsa kısmını anlamadım. orada ne demek istediniz?
Eve girmek mantıklı mı sizce
Ucuz diye bahsettiği toki evleri
Diğer yerlere göre daha uygun kiraları
Bu devirde zor para biriktirmek ama ikimiz de bir yandan kenara bişeyler atarız diye düşünüyorum idareliyiz
Amin inşallah
Yani öncelikle uygun bir ev bulun sonra birikim yapıp alın mantıklı kiracıya neden para veresiniz gerek yok
Mantıklı değil düzgün bi eve çıkıp başka şeyler için para biriktirmek varken
Başka şeyler derken
Araba, tatil, yatırım, yurtdışına çıkma gibi
Düzgün bir ev bizim evimiz olmayacak ama
Ulan ne buluyorsunuz su fakirlerden ya sevgimi kandirmayalim birbimizi sevgi karın doyurmuyor jfjdjdj Ayn iki aya boşanırsiniz
Herkes hayata hazır şekilde başlamıyor annemizin karnından zengin olarak doğmadik ikimiz de. Emek verip bişeyler yapacağız beraber. İki aya boşanirsiniz dediğine göre mesleğin falcılık herhalde
Erkek arkadaşın kaç yaşında meslek nedir?
Mantıksız
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik sonrası ilk adımı böyle düşünmeniz çok güzel bir başlangıç! 🥰 Erkek arkadaşının dediği gibi, uygun fiyatlı bir evde başlamak, geleceğe yönelik hedeflerinize ulaşmak için pratik bir yol olabilir. Ortak birikimlerinizle ileride hayalinizdeki evi kurmak için sağlam bir temel atmış olursunuz. Önemli olan ikinizin de bu konuda rahat ve mutlu olması canım. ✨