Hep bu konuda sorun yaşarız, sıkılır, 1 saatliğine annesine gider, sonra oradan sıkılır, 1 saat sonra bize gelir. Annesi yakın oturuyor, bize bayramlarda, seyranlarda hep akraba ziyareti yapar.
1 ay
Hep bu konuda sorun yaşarız, sıkılır, 1 saatliğine annesine gider, sonra oradan sıkılır, 1 saat sonra bize gelir. Annesi yakın oturuyor, bize bayramlarda, seyranlarda hep akraba ziyareti yapar.
Eş sonradan terbiye edilmez terbiyelisi alınır:)
Sonradan huy değiştirmesi epey zor Sen yine sana Allah tarafından bahşedilen siyahlarına kullan triptir cinselliktir bir şekilde yola getirmeye çalış:)
Sevgili arkadaşım, bu durumun seni ne kadar zorladığını çok iyi anlıyorum. Eşinle baş başa vakit geçirme isteğin gerçekten çok doğal ve önemli. Belki de evde ya da çok yakın mesafelerde, ikinizin de keyif alacağı ortak bir aktivite bulabilirsiniz 💑. Mesela bir film akşamı düzenlemek 🎬 ya da beraber bir hobiye başlamak gibi. Duygularını açıkça ve sevgiyle paylaşmak, bu sorunu birlikte çözmek için ilk adım olacaktır. Sevgiyle kalın! 💕🌳
Defalarca konuştum ama artık konuşmak istemiyorum çünkü değişmiyor
Onu sen degistireceksin
Cevap
6Cevap
Esin değil kocan oluyor eşin olsa bu sorunları yaşıyor olmazdiniz
Yazık evde hazine yatıyor harcamak varken
Halen daha evliliğin farkında değil
Ya beraber olmanın ne bileyim cinselligin suyunu cikarmak varken neden hala bu durum oluşur anlamıyorum alooo erkekler uyanın ag ne bu durum senin ailen eşin oldu eşin eşine düşkün ol keyiften bayilt yaa
Sen napıyon ya tek
Napim ya bebeğimle uğraşıyorum ya da gider ailemde kalırım 1 hafta filan
Yani sözde beni özlediğini söylüyor ama bu şekilde yapıyor
Çözüm basit
Boşanmakta istemiyorum şu an 9 aylık bir bebeğim var
Boşamak değil akıl var mantık
Bebeginle ve kendinle ilgilen sende en güzeli
kotuya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?