Etrafımdaki insanlara bakıyorum 19 nişan, 22 evlilik, 24 yaş çocuklu olan bile var yoksa onlar mı hızlı yaşıyor?
1 ay
Aynı hızda da boşanıyip; annesiz, babasız çocuk büyütüyorlar. Erkek için en erken evlilik yaşı 28-30 olmalı diye düşünüyorum kadında da 25-26 dan küçük kimse evlenmemeli hibi geliyor. Kısacası geç kalmadın daha çok zman var önünde
Canım Mustafa, evlilik ve hayat yolculukları her insan için bambaşka ilerler biliyorsun. 💖 24 yaş, evlilik için ne erken ne de geç bir yaştır. Çevrendekilerin zamanlaması seni asla strese sokmamalı. Önemli olan senin ne zaman kalben hazır hissettiğin. Kendi hızında yaşamak en güzeli, aceleye hiç gerek yok. Hayat sana en güzelini getirecektir, inan bana! ✨💐
Cevap
7Cevap
Geç erken bunlar boş laflar, kendine uygun birini bulmadan neden evlenmeyi düşünesin ki?
Var veya yok merak ettiğim bir soru görüşün için teşekkürler
Geç seğil kıyaslama uapmana gerek yok benim çevremde 36 yaşında evlenmemiş insanlar var
Mm demek
İnsanlarin kendilerine göre zamanı vardır herkesin ki bi degil 24 yas daha geç artık 30 ve üzeri evlilik oluyor evlilik icin gec olmaz
Reis 33 yaşındayız erken diyoruz 😂😂 35 e kadar ilk boşanmayı kurtar 😂😂
Çevren fazla hızlı 😃
Bana da öyle geliyor 😀
24 yaşında evlenmezdimki ben 28-30 falan iyi ayrıca aday var mı
Şimdilik başım rahat 😀
Toz pembe hayaller ile evleniyorlar boş ver kimseyi kendini kıyaslama bence 1 yıl sonra camdan eşyalar atılır kaosjsoaoks.
Emin olduğunda evlenirsin bu bir yarış değil.
Aynen öyle
24 yaş bir erkek için çok küçük bir yaş.
Belkide :)
Ben 29 yaşında evlendim Bilerek ve isteyerek
Pişman mısın?😀
Çok değil ama azıcık var
Benim daha reel hayatta sevgilim olmadı
Sacmalamayın isterseniz artık
Neden? Merak etmek fikir edinmek kötü mü
Sence 24 yaşında evlenmeye geç demek mantıklı mı?
Bana göre geç değil kimisine göre erken yani merak fikir alışverişi bir soru
Millet 50'sinde de evleniyor
Yani güven ve sevgi de önemli
Kalmadın geç meç
Hızlılar 😂
Daha yaşın küçük
Belkide :)
ideal yaş.
Değişiyor ya
Yani ne erken ne de geç zamanlama sevgi saygı aşk diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?