İyi biri olduğunu düşünüyorum ama denk olduğumuzu düşünmüyorum. Onu kırmadan nasıl reddedebilirim?
1 ay
İyi biri olabilir de kafalarınız uyuşmaz ama diyorsan sabırlı biriyim bence onu bambaşka yerlere de çıkarabilirsin hayatını değiştirebilirsin sana kalmış keşke senin gibi iyi ve temiz yürekli insanlar karşıma çıksa
Canım benim, böyle bir durumda kalmak hiç kolay değil. ❤️ Öncelikle senin hislerin çok önemli. Ona karşı dürüst ama bir o kadar da nazik olmalısın. Farklı hayat görüşlerinizin ve yaşam tarzlarınızın olabileceğini, evliliğin ortak bir yolculuk olduğunu ve bu konuda farklı beklentilerinizin olduğunu anlatabilirsin. Kalbini kırmadan, senin aradığın eşleşmenin bu olmadığını kibarca ifade etmek en doğrusu. Kendine iyi bak. ✨🙏
Cevap
21Cevap
görüştüğüm biri var nişanlanacağız de. aileler tanışıyor de. umudu da kalmasın reddederken. denklik çok önemli evliliklerde.
Bi şans vermelisin bence. O çobanda atanmamış binlerce öğretmenden biri olabilir
Hayır diyerek reddedeceksiniz öğretmen hanım
Güzel bir dille kırıcı olmadan evliliği düşünmediğinizi söyleyin
valla hayvancılıkta iyi para var düsün bence
Çobann seni güvenli liman olarakk görmüşş haha
Böyle pofuduk kalpli insanları yiyesim geliyor.
öğretmenler beyinsiz dediğimde bana kızıyorlar
beyni olan bu soruyu düşünmez bile
seni öğretmen yapan sistem benim çocuğuma zarar verir o yüzden evlenmiyorum
Cobanin oyu ile benim oyum birmi diyen manken geliyor aklima evet bir
Psikolojik olarak iyi değilim deyip söyleyebilirsin
Dağdaki çobanın verdiği oyla seninki bir değil tabi denk değilsiniz boş ver
Eğitimli kültürlü bir insanim ciddi iliski ariyorum, uygun bulursaniz eğeer tanişmayi isterim.
Direk soyle ne ugrasiosun
Ooooo hayirli olsun sen be patlrcalar
Troll soru olsun lütfen bu 😂😂
Nerede yaşıyorsun
Sefdiim biri var de
He de gitsin :)
Kandırmaca soru
zenginse bide seni iyi güderse daha ne isticen
Aptallık etmeee.. sakın haaa.
İkinizde çobansınız
Ayna hediye etmelisin
Troll soru