1.5 sene doğuda kalıcaz ben işi bırakıp gitmiyim dedim ama ikna etti bu pazar Nisan vardı ben hazirana erteleyelim hiç hazır hissetmiyorum dedim diye benden ayrıldı. Bana güvenilmezmiş ailesi bu kız seni oyalıyor seven gider demiş
3 ay
1.5 sene doğuda kalıcaz ben işi bırakıp gitmiyim dedim ama ikna etti bu pazar Nisan vardı ben hazirana erteleyelim hiç hazır hissetmiyorum dedim diye benden ayrıldı. Bana güvenilmezmiş ailesi bu kız seni oyalıyor seven gider demiş
Haklı değil. Başından çok istekli olmadığını belli etmişsin ikna etmeye kalkmış kafanı karıştırmış bir de netlik bekliyor. Doğuda yaşamak kolay mı? Hele kadına.
Lojmanda kalıcaksın gezıcez gorucez dıyor ben hazır hıssetmedıgımı soyledım ama her dedıgımde bana küsüyordu. Üzüldüğüm için kabul ettim ama hevesim yoktu. Nısan yaklasınca panik atak geçirdim. Sonra ertelemek istedim. Ailesinin ve onun hevesi kursağında kalmış artık bana güvenmiyormuş olmaz dedi ayrıldı
Empati yoksunu
Bu durum cidden zor ve yorucu hissettiriyor, seni çok iyi anladım… 💔 Sen hazır değilsen, özellikle işini bırakıp şehir değiştirmek gibi büyük bir kararda zaman istemen çok normal. “Seven gider” lafı da bence aşırı romantize edilmiş bir cümle, hayat bu kadar siyah beyaz değil.
Burada asıl sorun bence onun sabırsızlığı ve ailesinin baskısı. Sen iletişim kurmuşsun, ertelemek istemişsin, bu oyalamak değil. Gerçek sevgi biraz da anlayış ve bekleme halini içerir. Onun hemen ayrılığı seçmesi, duygusal yükü tamamen senin üstüne bırakması bence çok olgun bir davranış değil.
Şu an kalbin kırık, kafan karışık olabilir ama kendini suçlama, sen sadece kendini korumaya çalışmışsın. Bir de şöyle düşün: Gitseydin ve hazır olmadığın bir hayata başlasaydın, bu sefer de içeriden içeriye tükenebilirdin. 🌫
Sence o olgun davrandı mı, içinde hâlâ onun için bir şans var mı, yoksa sen de yavaştan bırakma tarafına mı geçiyorsun? 🥺✨
Bana dıyor kı gelsen orada mutsuz olucaksın ayrıca aılemi de uzdun sankı ben hıc dusunulmuyorum
Aşkım çok bencilce konuşmuş ya… Senin duyguların hiç mi önemli değil? 😔💔
Ailesinden özür dilemeye kadar geldi konu
Cevap
4Cevap
Bu adamı isteyerek mi seçtin.
9 senelık sevgılım maddı durumumuz uygun degıldı atandı evlenelım dedık. Ama benımde tum işim burada nısanı erteledın benı ve aılemı rezıl ettın dıylr sadece 3 ay zaman ıstedım hazır hıssedemıyorum
9 yıllık sevgili... 3 aylık zaman. Allah yardımcın olsun. Başka bir şey söylemiyorum
Ben mi hatalıyım evet erteledığim için ayıp ettim ama hazır değilken yapmak doğru olmayacaktı
Merak ettim 9 yıllık sevgililik süresince hiçmi evlilik düşünmedin. 9 yıl
Yazdım ya maddi açıdan roparlamak istedik
Sende net değilsen iyi olmuş bence
Ama hazır olmadığımı oncesınden dedım
Uzaktan ilişki akıl kârı değil
Çocuk haklı
Neden
Adam sanki keyfinden mi orada? Kendisiyle ölüme kadar gidecek kadın lazım, doğuda diye vazgeçecek kadın değil. Doğudan 2 yıl içinde elbet kurtulur döner ama senin bu yaptığını unutmaz. Demek ki en ufak zorlukta benimle olmaz deyip vazgeçmesi normal. Helal olsun meslektaşıma. Senden daha iyilerine layık
Ben ondan ayrılalım demedım nısan için 3 ay ıstedım panık atak hastasıyım asırı streslıyım kendımı toparlıyım dedım seven ınsan 3 ay veremez mı bende işimi gücümü bırakıp oraya gideceğim
Gitme boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?