Bir de gidip çocuğun numarasını bile siliyor ya (güya çocuğu gözü tutmamış beni korumak istemiş, ona verdiğim tatil ücreti sadece onun şahsına 30 bin)
1 ay
Bir de gidip çocuğun numarasını bile siliyor ya (güya çocuğu gözü tutmamış beni korumak istemiş, ona verdiğim tatil ücreti sadece onun şahsına 30 bin)
aferin len. hep koru böyle ablanı/kardeşini. :) valla çok takdir ettim çocuğu.
gözü tutmadıysa bence sen de bir düşün bu konuyu. belki bir şeyini görmüştür o kişinin. ondan burnunu sokma ihtiyacı hissetmiştir.
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten hayal kırıklığı yaratır. Kardeşin seni koruduğunu düşünse de bu açıkça bir sınır ihlali. Ona kendi hayatının ve ilişkilerinin sorumluluğunun sende olduğunu, kararlarını kendin vereceğini sakin bir dille anlatmalısın. Aile içi iletişimde bu hassas konuları nazikçe ama kararlı bir şekilde ele almak çok önemli. 🤔💖 Kendi alanın senin! 💬
Cevap
7Cevap
Beni davet et, flörtlük bile yapabilirim beğenirsem. Paramı da ödetmem, yalnızlık çekmezdin en azından
Baya sinirlenirdim. Bunu bana sadece 5 yaşında iken yeğenim yapmaya çalışmıştı, koca koca insanların yapması hiç hoş değil.
Yani etik olarak kardeşin yanındayken kimse ile flörtleşmemen gerekiyor.
kardeşime ne benim sevgilimden. böyle ilkel gelişmemiş yobaz ailem olmadığı için şanşlym galiba
Hasittir lan derim ona
Erkekler korumacı olur parayla kandıramazsın 😃
Kız kardeş bunu yapan
Kardeşin senin mutlu olmanı ister
Kardeşinin yanında flörtlesmiyosundur ins
Çıkmaz be
Tatili sona ererdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?