10 gü

Çaresiz hissediyorum?

Ben 20 yaşına bastım yeni. Annemle yaşıyorum annem ve büyük kardeşim psikolojik baskı yapıyor annem bazen fiziksel şiddet uyguluyor dışarı çıkmam yasak para harcamam yasak her şey yasak benim zaten böyle bir beklentimde yok evde durdugum yerde kavga çıkartan bir annem var durduk yere hakaret ediyor iyi bölümleri kazandığım için beni üniversiteye yollamadılar şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum sınavda doktor avukat en iyi bölümler gelmese yine evde kalacağım büyük ihtimalle bu sefer iş ev çalıştığım parayada her zaman el koyuyorlar telefonumda bile sadece 3 kişi kayıtlı erkek arkadaşım oldu onunla internetten tanıştım aylardır konuşuyoruz ama o da beni istemiyor yanında eğer yanına geleceksem düzgün bir mesleğim olacak hemde çalışmam gerekiyormuş zaten kendisi tek yaşıyor ailesi yok sorumlu olduğu birisi yok hep vaatlerde bulunuyor ne kadar bunaldigimi hakarete ve şiddete uğradığımı biliyor seslerini bile duydu ama hiçbir şey yapmıyor kimse beni dinlemiyor anlamıyor evden gitmek istiyorum hem çalışıp hem konaklayacağım bir yer bulmak istiyorum ama dışarısı tehlikeli ve öyle iş hemen bulunmuyor tek istediğim herkesten uzak evim işim ve gelecekte okul bitirmek benim istediğim gezmek tozmak taşkınlık değil hırpalanmamak

Güncellemeler
10 gü
Kötü niyetli erkekler yazmasın dokudan kacacagiz diye fırtınaya gidecek halimiz yok
Çaresiz hissediyorum?