Evdeyim, annem 53 yaşında ama devamlı hastayım hastayım diye şikayet ediyor, hiçbir şey yapmıyor, bir şey yapsa oturuyor saatlerce. Bayram geldi, gidip dolma yaptı. Evimiz 5 odalı, evin 3 tuvalet ve banyosu, bütün işi bana kaldı. Camlar, kapılar, evi silip süpürme, tuvalet, banyo, mutfak rafları hepsi. Kadın bana bir toz bile almadı. Ben o kadar mı kötüyüm, ben o kadar mı pisliğim? Mutfakta iş yapmış, bütün mutfağı karmakarışık etmiş. Ben evi sildim süpürdüm, sabah kalkıp mutfağı topladım. Öğlene kadar yine bir şeyler yaptım. Dün gece sabaha kadar uyumadım, mutfak leş gibiydi, elimden geldiği kadar yapabildim. Bugün dayanamadım, yattım 4 saat, gelmiş başıma, gel bana yardım et diye beni kaldırıyor. Ben bu evden gidince kime böyle yapabilecek, kim ona yardım edecek? Beni köpek yerine koymuyor. Misafir gelmiş ve başımda dikiliyor, gel yardım et diye. Ben geldim mutfağa, o gitti oturdu. İşe gidiyorum, o bir şeyler yapıyor diye herhalde tatil günlerimde çöp bile kaldırmak istemiyor ama bir şey olunca gel oraya gidelim, gel buraya gidelim, gel şunu yapalım.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer