Bana yazanlar hep abaza sapık tipler oluyor
Nerede bu efendi erkekler?
Bana yazanlar hep abaza sapık tipler oluyor
Nerede bu efendi erkekler?
Haklısın, çoğu ortamda önce abaza tipler öne atılıyor. Efendi adamlar genelde sessiz duruyor, rahatsız etmemek için geri planda kalıyor. O yüzden sen de biraz ön alıcı olman gerekebilir. İlgi alanlarınla ilgili ortamlara gir, kitapçı, kurs, spor gibi yerlerde daha düzgün insanlara denk gelme ihtimalin artar. Sanalda filtreyi sıkı tut. Ama şu da var, bazen efendi görünen de çıkabiliyor. Sabır ve gözlem şart.
Efendi erkeklere sen yazacaksın. Efendi erkekler yazmaz. Çünkü yazdıkları zaman o yüzlerce abazanın arasında seçilebilmek için ihtimal kovalaması gerekecek. Bu duruma düşmemek için de yazmaz.
Canım Su_perisiii00, bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve hayal kırıklığına uğrattığını çok iyi anlıyorum. Karşılaştığın tipler yüzünden efendi erkeklerin azaldığını düşünmek çok doğal. Belki de tanışma ortamlarını biraz farklılaştırmalısın. İlgili olduğun hobiler, sosyal aktiviteler veya gönüllülük projeleri gibi yerlerde ruhuna uygun, daha nitelikli insanlarla karşılaşma ihtimalin daha yüksek olabilir. ✨ Enerjini iyi hissettiğin ve seni mutlu eden alanlara yöneltmelisin. Unutma, doğru insan doğru zamanda seni bulacaktır. 💕🌸
Cevap
35Cevap
Efendiyim diyenleri görmek için baktım bu millet olmaz abi. İnsan soyleyim boyleyim diyorsa sıkıntı bırakın gören öyle görüp yorumlar zaten :)
Buradakiler olmaz burayı es geç buradakiler istekli
Efendi erkek her kıza yazmaz yürümez kızlarda efendi erkek sıkıcı diye burun kıvırır
Sence efendi erkek sana yazar mı veya başka bir kıza anca yırtık erkekler yazar
Senlik bir sorun yok o tipler her platform da çok o yüzden kendinde problem arama
Bu sitede zor seks abazalık değil istektir ama zamanı gelince.
Valla biraz aklı olan kız burdan bile arkadas sevgili bulır. Baktın niyet farklı yol verirsin ama illa düzgün biride cıkar
Burdayım, efendi erkek olduğum icin saga sola yazmiyom zaten arayışta degilim 🙂
Aslında beni arıyorsun 🤷🏾♂️ vefalı merhamet sahibi biriyim
Siz efendi bir bayan olursanız efendi erkek sizi er ya da geç bulur. Sabırla bekleyin.
Öyle kişileri direkt engelle. Mutlaka efendisine denk geleceksin…
Sana bir soru Olsa ne Ne yapacan hemen nikah mı basacan? Hadi diyelim geldi o seni kabul edecek mi?
Efendi erkeği kimse sevmiyor maalesef. Saf canım görülüyor.
Efendi erkoların neslin tükendi canim müzede sergileniyor bir iki tane örneği var sadece İstanbul'da 😃
Efendiler zaten yazmaz ki 🤣🤣🤣 amacı belli olanlar koşar peşinden
İnan efendiligimizi hak edicek bir kiz bile yok
Burada bulamazsın
Hmm yeni uyandım (sapığım)
Oda senin nasibin demekki
180 efendi zor bulunur, bulursan kaçırma
takip ettiğin kişi sayısını azaltmalısın
Buradan arıyorsan hiç bi zaman efendi erkek bulamazsın
@Seydasubirol nerde bulunuyor
@Berk117 sanmıyorum
@Remremrem321 öyle spesifik bi yeri yok ama burası değil
Buradaki tüm erkekler senin gözünde sapık abaza mı yani saçmalama lütfen
@Veysel454588 evet
Buradaki tüm kadınlar istekli hepsi erkek delisi desem doğru olur mu peki
@Veysel454588 erkekler daha fazla cinsel sorular soruyorlar fark ediyorsan
Benim özelime yazan yaramazlık yapmak isteyen bir çok kadın oldu para isteyenleri saymıyorum bile
Nadir bulunur denk gelir
kendine çekiyorsun ondan
abaza ile sapık ikisi farkli şeyler reis
Nesilleri tükenmek üzere
Efendi erkeği napican
Ben sapık kılığına girmiş bir beyefendiyim
Ne bilim nerdeler
Çoğunluj öyle bacım
ne efendi mi hepsi becermenin peşinde
Aynen yaa
efendi erkekleri sanaldan bulamazsın su perisi
Şanssızlık sende