28 gü

Evlendiginiz kadinin egitimi, parası ve yaşi onemli mi?

Ben kafaların uyuşması derdim, bir çocuğa yürüdüm tip olarak da ben daha iyiydim üstelik ama çocuk boğaziçili 2 dil biliyor filan. Neyse çocuk bayramda aileye gitti geldi, dedi ben kendimden büyük kız istemiyorum kusura bakma. Haftalarca konuşmuş ama yaşımı sormayı unutmuşmuş..(29 - 27)

Öyle defteri kapattık, ben de ilk kez bir erkeğe yürümüştüm onca yıldan sonra, özgüvenim baya kırıldı hatta psikoloğa gittim.

Neyse 2 yıl sonra bir çocuk talip oldu bana eğitim, statü benim 3 katım. Ama aile kültür yaşayış birebir uyumlu, güzellik olarak da normal. Çay içmek istedi araya birileri girdi, yok dedim nuh dedim peygamber demedim. Aslında ilkten ok diyecek gibiydim ama sonra yengemle aralarında konuşma ZEKİ ANNEM (!) dolayısıyla kulağıma geldi. Çocuk demiş ki benden büyük ama nasıl olacak, yok işte Hz Hatice de peygamberden büyüktü vs bildiğiniz manipüle bu yani. Bir de yaşımı da zaten yanlış söylemiş sazanlar. Aramızda 1 yaş fark var sadece..

Hayırlısı buymuş ne diyelim olmadı. Her şeye hayırlısı buymuş demekten de yoruldum.

Güncellemeler
28 gü
Gncl
Evlendiginiz kadinin egitimi, parası ve yaşi onemli mi?