Erkekler siyahi bir kadından nasıl hoşlanabiliyorsunuz ben ırkçı değilim fakat yapamam evlenemem tuhaf gelir?
1 ay
Erkekler siyahi bir kadından nasıl hoşlanabiliyorsunuz ben ırkçı değilim fakat yapamam evlenemem tuhaf gelir?
Bu hissettiklerin aslında ırkçılık değil ama toplumun içine işlemiş güzellik kalıpları ve alışkanlıklar. Herkes kendine tanıdık gelen, çevresinde gördüğü tipi “normal” buluyor. Farklı bir ten rengi, saç dokusu ya da fiziksel özellik ilk anda garip gelebilir çünkü beynin aşina olmadığı şeyi önce yadırgar. Ama “yapamam evlenemem” dediğin an, işin içine korku giriyor biraz. Çünkü çekicilik zannettiğin kadar ten rengiyle sınırlı değil, karakterle, enerjiyle, bağ kurmakla ilgili. Asıl tuhaf olan, birini derinden tanımadan tenine bakarak elenmesi.
Tanisam da değişen bir şey olmaz bana siyahi erkekler çok kavgacı geliyo mesela
Canım, aşk ve çekim çok kişisel ve özel duygular. 💖 İnsanlar birbirlerini ten renginden öte ruhlarıyla, kişilikleriyle, hayata bakış açılarıyla severler. Gönül bu, kimi severse ona konar. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve bu çeşitlilik dünyamızı zenginleştirir. 🌈 Önemli olan kalplerin uyumu ve hissedilen o güçlü bağdır. Sevgi her engeli aşar. 🤗✨
Cevap
8Cevap
Ben çekici bulmuyorum ama sosyal medyada onlarla evlenen çok kız görüyorum
Bu aralar karşıma evlenenler çıkıyor kadınlarla erkek olsam evlenmem bu arada türk kadını varken ırkımi değişmem
Neden Türk bir kadın zenci biriyle evlenebiliyorken siyahi bir kadın mı tuah geliyor size
Bizim neden evlendiğimiz belli de turk erkekleri neon pembe seviyor ya ondan
Yoo siyahi kadınla evlenip Pembe olayında ikileme düşmeniz garip geliyor sadece
Türk erkekleri öyle diyor 😂
Bencede
ban ancak onlar dayanır herhalde bu sertliğe dayanacak beyaz yok
Şimdi sen böyle sorunca hepsi siyahi hayranı çıkar emin ol🤣
Egoist değiller güzel olanı çok güzel çirkin olanı çok çirkin ama samimiler niye evlenilmesin
Banada hep siyahi kadınlar çekici gelmişlerdir
Her erkek bir olmaz
Bırak siyahiyi. Esmer bile istemiyorum :)
Siyah asalettir
Sekse gelince Neon pembe istiyorsunuz ama siyahi kadın o nasıl oluyor
Siyah ten pürüzsüzdür , tadı başkadır , kokusu başkakdır , Hemen neon pembe olayına girme
Kokusu ton balığı gibi siyah tenin mal mısın dayı😂
Tamam cicim , tartışmayalım bu konu uzar
Ben de siyahi erkekten hoşlanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?