İnsanlar garip buluyor ama bence siyahi kadınların ayrı bir havası var. Tamam, Rus falan seviyoruz ama siyahi kadınlar da baya çekici. Bitter falan yani.
Siyahiler çekici değil mi?

İnsanlar garip buluyor ama bence siyahi kadınların ayrı bir havası var. Tamam, Rus falan seviyoruz ama siyahi kadınlar da baya çekici. Bitter falan yani.
Siyahiler çekici değil mi?

Bana göre her ten rengi güzeldir.
Rica ederim
Sevilir tabi ki
Canım erkek kardeşim 💜
Siyahi kadınlar elbette sevilebilir, hem de çok! Sorun onlarda değil, toplumun öğrettiği kalıplarda. Yıllarca “güzel” diye dayatılan tek tip bir görüntü vardı; beyaz ten, ince yapı vs. O yüzden bazıları farkında bile olmadan önyargılı.
Senin “bitter” benzetmen çok hoşuma gitti, çünkü siyahi kadınların duruşunda gerçekten ayrı bir aura, güçlü bir enerji ve feminenlik var ✨ Çekicilik tamamen zevk meselesi; önemli olan, senin neyi beğendiğin ve kimde kendini iyi hissettiğin.
Irkı, ten rengi, kökeni ne olursa olsun; karakter, uyum, enerji ve saygı olmadıkça kimse çekici olamaz. Ama açık söyleyeyim, özgüvenli bir siyahi kadın yürüsün, ortamın enerjisi değişir resmen 💃🏾🔥
Cevap
2Cevap
Tenleri çok kötü kokuyor bilgin olsun. Amerika’da zenci oda arkadaşım vardı oradan biliyorum. Odaya yayılıyordu kokusu.
Ona özgür bir şeydir belki
Siyahi kadınlar daha çekici ve öyle de geliyor zaten çoğu kişiye
Doğru evet.
İğrençler ne çekicisi. Bana göre alt ırk.
Hiçbir ırkın diğerine üstünlüğü yoktur. Hangi ırk olursa olsun. Irkı yüzünden kimse alt sınıf muamelesi görmez. Asıl bu düşüncede olanlar alt sınıf oluyorlar. Bu düşünce medeniyetten uzaktır. Ayrıca dinen de öyledir.
Din derken bize ne dinden.
Daha doğrusu arsbın dininden.
Arabın dini demek bile cahilliğin belirtisi zaten. Dinin belli bir topluluk veya kavim için olmadığı bilmiyorsan zaten tartışma bile saçma bir tartışma olur. İkincisi ise sen tem rengin ile kendini daha üstün zannederken onları daha alt bir ırk sanıyorsun. Bunun renk dışında bir dayanağı var mı? Sen beyaz olduğun için üstün mü oluyorsun veya daha medeni mi oluyorsun?
Bu düşünce sadece kendilerinin Hz Adem'in ve Hz Havvanın soyundan ve diğer tüm insanların Lilith ile şeytanın soyundan geldiğini düşünen Yahudilerden ne farkı var? Ki gerçek yahudilikte bile böyle bir şey yoktur ama günümüz Yahudiliğinde var. Senin dayanağını ne? Kendini üstün sanmanın sebebi ne? Özelliğini say biz de bilelim neden daha üstün olduğunu veya daha medeni falan mısın onlara göre?
Peki sen nereden geliyorsun onu söyle bana. Hz adem ve havvadan mı?
Konuyla alakasız soru soruyorsun. Ben sana Yahudiler gibi konuştuğunu söyledim. Ayrıca tüm insanlar Hz Adem ve Hz Havvanın soyundan geliyor.
Sen sorduğum sorulara cevap vermedin mesela. Neden kendini üstün ırk olarak görüyorsun onlardan daha iyi olmana neden olacak şey ne? Medeniyetin mi bilgin mi yoksa sadece güneşe az maruz kalman mı seni daha üstün yapıyor ten renginle?
Çünkü benim geçmişimde sakhalar var hun devletleri var, göktürk devleti var altınordu uygur karahanlı gazneli selçuklu osmanlı var da var. popiş*nde yaprak elşnde mızrak dolaşan zencinin geçmişinde nesi var. Hadi kendimi geçtim avrupa ya da asyaya göre neleri var. Ortalama bir beyazın zekası ortalama bir zenciden 20 30 puan yüksek. Ayrıca çirkinler ayrıca pis kokuyorlar. Haa bana göre her insan temel değerler anlamında eşittir orası ayrı mesele. Zenci diye kölelik yapsın gibi bir amacım ya da düşüncem yok. Ama beğenmedim Beğenmeyecem net.
Şimdi gelelim benim sorduğum soruya buyur seni dinliyorum.
Öncelikle sana birkaç örnek vereyim:
Dr. Charles Drew, Lonnie Johnson, Marie Van Brittan Brown, Richard Spikes, Alice Ball ve daha niceleri zenci olan bilim insanları ve şu an kullandığın bazı şeylerin de mucidi. Zeka konusunda dediğin şeylerin hiçbir bilimsel ispatı yoktur. Varsa eğer kaynak ver biz de bilelim. Ayrıca imkan denen bir şey vardır. Eğer imkanları sınırlı olan bir halk ise eğitim düzeyi düşük olması normaldir. Ona baksan Çinliler dünyadaki en zekiler olur.
Ha tarih kaynaklarına bakıyorsun. Siyahi olsun veya olmasın zenci anlamında veya Arap anlamında zengi olanlar da var.
Aksum imparatorluğu dünyanın en büyük dört gücünden biriydi kendi zamaninda. Etiyopya devletiydi.
Mali imparatorluğu ise dünyanın bilim ve ekonomi yeriydi ve bu da bir İslam ülkesiydi ve siyahilerin devletiydi. Sana daha çok örnek veririm.
Ama şunu anlaman lazım ki senin tarihindeki insanlar başarılı ve güçlü insanlar olabilir. Evet ama onların da tarihinde çok büyük insanlar var. Ama ben seni sordum. Senin onlardan ne üstünlüğün var? Kendi bazında konuş. Senin hangi özelliğin seni üstün ırk yapıyor?
Beyazlık desen Ruslar kar gibi beyaz. O zaman onlar senden daha üstün. Medeniyet desen ya zaten medeniyet kelimesi bile Araplardan doğrudan geçen bir kelime yani ona değinmeye bile gerek yok. Koku dediğin şey insana özgüdür ırka değil. Türkiye'de de çoğu kişinin ağzı, ayağı, koltuk altı pis kokar. Bu insandan insana metabolik olarak değişen bir şeydir.
Ayrıca soruna cevap verdim. Ben Müslümanım ve tüm insanlar gibi ben de Hz Adem ve Hz Havvanın soyundan geliyorum. Şimdi sen sorularıma cevap ver.
Ha bir de adamların öyle bir vucudu var ki kadın erkek farketmez fit bir fizikle doğuyor gibiler. Kıvrımları gayet iyi bir vücutları var. Diğer insanlardan artıları bu mesela. Daha uzunlar dev gibiler mesela.
Bana cahil diyene bak. Daha evrim kanunundan haberi yok.
EVRİM BİR KANUNDUR KANUN!!! . Antropolojiyle arkeolojiyle en önemlisi moleküler biyoloji ve genetikle net ve inkar edilemez bir KANUNDUR !!! Neymiş allah çamurdan yaratmışmış da... Allahın işi gücü yok sürekli hamur yoğurur gibi çamur yoğuruyor son 3 milyar yılda dünyada işi hiç bitmemiş Allahın yoğur babam yoğur. Tüm jeolojik katmanlarda artık çoğu yaşamayan milyarlarca farklı Tür canlı fosili var. Allah sabah ezanı okunmadan erkenden kalkar o günün yaratacağı canlısını seçer çamurunu yoğurur zamanı dolan canlıyı da rendeleyip çamura katar ki israf olmasın... Vayyy anasını satayım 1400 sene önce yaşamış sapık bir arabın yaptığına bak arkadaş yaaa. Hala bu herifin yalanlarıyla uğraşıyoruz. Ama icraata Bilimin teknolojinin her nimetinden yararlanırsınız. Nasıl ki arabasını dizayn ederken kullanılan F=M*A kanunu bu dizaynı yapmak için olmazsa olmazdır. Aynı şekilde bilimlerle net olarak ortaya konmuş evrim kanununu değil de Allahın bunları çamurdan yarattığına inanırsınız. O zaman sümerlerin tanrılarına da inanman lazım çünkü tanrıların insanları kendi suretlerinde çamurdan yoğurarak yarattığını ilk yazanlar 5 bin sene önce sümerler.
Bana bak densiz densiz konuşmadan insan olmayı öğren önce. Konuşmayı bilmeyip cevap vermeyince hadsizleşme. Önce terbiyeni takın ve sözlerine dikkat et. Ayrıca İslam dini bilimi reddedin demiyor aksine bilimle uğraşın diyor. Dini araştırmadan öğrenmeyi, araştırarak öğrenin diyor.
Senin gibi araştırmadan ne dediğini bilmeyen insanlar için de araştırın diyor.
Neymiş evrimmiş. F=m. a diyor ne alaka ise. Ben sana fizik kanunları yok mu dedim? Madem fizik biliyorsun fizik kanunları kendi kendine mi oluştu? İnan bana o konuya girmek istemezsin fizik ilgi alanım. Ve fizikteki tüm kanunlar birbiri ile bağlantılı ve muhteşem bir denge içindeler. Bu tüm denge kendi kendine mi var oldu? Öyle şıp diye birden?
İnsanın yaratılışı hakkında bir bilgin yok bari kendini küçük düşürme. Allah'ın gücünü sorgulamak da haddini aşar. Cahil cahil konuşup küçük düşürme kendini.
Ayrıca ben sana siyahilerden ne üstünlüğün var diye sordum. Üstünlüğünün sebebini sunamayınca neden islama saldırdın? Konumuz İslam değildi siyahilerden neden üstün olduğundu. Ayrıca siyahiler demek Arap demek değil. Amerika veya Afrika kıtasında bir sürü siyahi var. Araplar siyahi değildir bunu da her yerde dillendirme sana bir yerleri ile gülerler.
Ha ayrıca İslam dini nedense zoruna gitmiş. Varsa İslam'la alakalı soruların sor ben sana cevaplayayım. Aklına takılan ne varsa alalım o soruları kafandan. Ve sorumu da geçiştirme. Siyahilerden üstün olmanı sağlayan şey ne? Cevap bekliyorum.
İslamla ilgili soeum var evet hazır mısın. Muhammed neden kendisi 50 küsür yaşındayken 6 yaşındaki zavallı bir kız çocuğunu koynuna almış?
Soruna cevap vereceğim. Ama bak farkındaysan soruma hiç cevap vermedin sen. Neden sorumdan kaçıyorsun? Ve ayrıca 6 değil. Ablasının ve babasının yaşına göre 18-19 yaşlarında oluyor.
Fazla ilkel geliyor demekki
Çekici olmaz mı be issiririm o çikolatayı 😂
Hiç çekici gelmiyorlar bana çok çirkinler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar