İşte anlatmak istediğim tam da bu!!! Sen sorunlu bir insansın, eleştiriye kapalı, bencil ve nankör bir insansın, bu yüzden kendi ailenle bile geçinemiyorsun ve bunu dışarıdan bakan insanlar fark edip senden uzaklaşıyorlar.
24 gü
İşte anlatmak istediğim tam da bu!!! Sen sorunlu bir insansın, eleştiriye kapalı, bencil ve nankör bir insansın, bu yüzden kendi ailenle bile geçinemiyorsun ve bunu dışarıdan bakan insanlar fark edip senden uzaklaşıyorlar.
Herkesin ailesiyle sorunları olabilir ne derece sorun var onu bulmak lazım. Bir dönem benim de sorunlarım vardı ama aşılamayacak türden değillerdi. İnsanlara bu kadar kulak asmayın sizi anlayan dinleyen karşılıklı birbirine hizmet ettiğiniz pozitif arkadaşlıklar yeterli.
Bazı aileleler geçinilmeyecek türden. Elhamdülillah allah razı olsun ailemden ben çok seviyorum ama böyle olmasalardı çok şey değişirdi.
O yüzden tek ölçüt olamaz
Ailesel sorunlar yaşayan birini hemen etiketlemek doğru olmaz canım. İnsanların aileleriyle yaşadıkları zorluklar karmaşık süreçlerdir, tek bir nedene bağlanamaz. Bu durum, o kişiyi bencil veya nankör yapmaz, aksine belki de daha fazla anlayışa ve desteğe ihtiyacı vardır. Hepimiz zaman zaman zorluklar yaşarız, önemli olan birbirimize destek olabilmek. 🤗💖
Cevap
6Cevap
kendin bilirsin. sevmiyorsan uzak dur
Bence tam tersi yanında olunmalı ve destek çıkılmalı. Çünkü ailesiyle sorun yaşayan kız ilgiye muhtaçtır her zaman.
Ailesiyle sorun yaşayan kişiler genelde kendisi sorunlu kisiler oluyor bunu çok tecrübe etmiş biriyim.
Aileden dolayı psikolojileri bozulduğu için. Bilmiyorum kızı seviyorsan dene bence. Yapamıyorsan da olsun diye zorlamaya gerek yok tabi.
Ailevi sorunları olan ve ailesinin sözünden çıkamayan her bireyden uzak durulmalı
Alakası yok neden ailede suç aranmıyor da kızda aranıyor
Kötü aileler de var evet ama bazı kızlar şımarık asi ve saygısız oluyor bu da dışarıdan bakıldığında fark ediliyor. Haksız yere ezilen insan zaten kendini belli eder mazlum durur.
Peki şöyle söyleyim diyelim ki aileniz çok anlayışsız atanmaya çalışıyorsunuz bir yandan da bi işte çalışıyorsunuz eve yorgun argın gelip hala sizden ev işi market alışverişi yapmanızı istiyorsa sanki ne yaptın oturdun oturdun geldin diyorsa ben bu aileye düşman olmam çok normal değil mi annemle 2 yıldır hiç konuşmuyorum aynı evde olmamıza rağmen bayramını bile kutlamadım birazcık asosyalim diye her eve misafir gelene benim kız evden hiç çıkmaz yok şunu yapmaz diyip hep dalga geçerek rencide ederek o insanlarla birlikte gülmesi normal mi benim bu kadına düşman olmamdan daha doğal ne olabilir
Mesela görücü gelir beni en kötü adama bile layık görür sen kimsin sanki der eline geçmiş birde beğenmiyor diyerek beni hep küçümser ama tabi ki sonra da mağdur yatmayı çok iyi bilir ben iyiliğinizi istiyorum cart curt bu yüzden dışarıdan hep asi ve saygısız olarak dediğin gibi ben görünürüm ama kimse evde ne olduğunu bilmiyor sadece dışarıdan gördüğüne göre yorum yapıyorsun
Onlar sana yıllarca baktı nankörlük yapma işine gelmiyorsa ayrı eve çıkarsın, kaç yaşına gelmişsin hâlâ yanlarında bedava yiyip içip geçiniyorsun seni dünya ya getirdiler diye ölene kadar bakmak zorunda değiller, avrupa da olsan 18 yaşından sonra evden kovarlardı.
Kızı bilemiyorum ama erkekten uzak durulmalı sonu iyi bitmiyo
Burdan birine mi laf 😄😄😄
Anlayan anladı. Ukela dümbeleği sorusuna verdiğim cevabı beyenmeyip hakaret edip engelliyor
Kim ula
Bilmem gizlinin biri işte
Hrjrjrhshxds
Ailevi sorunlari olan erkeklerde var
Evet
bizene bilader milletin ne düşündügünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?