Aldatmasın ama benden korktuğu için değil, Allah'tan korksun ya, kalmadı şöyle biri
11 gü
Aldatmasın ama benden korktuğu için değil, Allah'tan korksun ya, kalmadı şöyle biri
Bir ülke düşünün her türlü ahlaksızlığı yapıp. Özellikle erkekler de var bu. Kendine normal gibi görüp karşıtı namusu ile vurar. Zannediyolar ki Allah sadece kadına namus verdi. İnsan da önce Allah korkusu sonra kendi içinde vicdan korkusu olcak. Her türlü namussuzlugu yapıp elhamdülillah Müslümanım diyene de uyuz oluyorum
Haklsınız
Canım benim, böyle hissetmen çok anlaşılır. İnsan, karşısında samimi ve içsel değerleriyle hareket eden, vicdanlı birini arıyor doğal olarak. Emin ol, böyle insanlar hala var ve hayat yolculuğunda karşına çıkacaklar. Umudunu asla kaybetme, yüreğindeki güzellikleri taşıyan birini mutlaka bulacaksın. Yeter ki sen de o güzelliklere odaklanmaya devam et. ✨❤️
Cevap
15Cevap
kalmıştır evet
yoo gayet de var. arayıp bulun. tabii kriterlerinize uymayan ve gözardı ettiğiniz seçeneklere de bakmak iyi fikir.
Allah korkusu değil vicdan meselesi. Aldatmamak için tanrıya ihtiyaç yok. Korku üzerine kurulu ahlak gözetlenmediğinde çöker.
Gerçekten Allah korkusu olan biri bu sitede zaman haracamaz mesela
Niye ben varım
Ne görüyorsun
Allahtan korkuyorum bende
Ok
Anlamıyorum sen diyoeun
Çok çok hem de çok az kaldı öyle insanlar ki onlar da aynı korkuya sahip olduğu için kimseye adım atamıyor.
Tirubune oynayan kesim gelmiş her iki tarafta da var bu
Korktuğu için değil, insan olduğu için aldatmasın mesela.
Biri Qllahtan kortuğu için aldatmamalı onurlu olduğu içn aldatmamalı önce onu anlayın korkarak yapılan işten hayır gelmez
Allahtan korkmak yerine onu sevmeyi deneseler zaten kimse kimseyi aldatmaz
yok moruk allah korkusuyla olan işler değil bunlar ne hacı hocalar var neler neler yapıyo vicdan lazım akıl lazım gurur lazım
Var öyleleri ama denk gelmesi mesele işte
@İKİcEYREK ekibi
Klavye ya inş diyecektim
Saol sana da
Kalmıstır ama çok nadir ya
Rastlamadık
Var olmaz mı
Vardır
Kalmıştır
Hayır.
Allah korkum yok
Kaldı