dini takmayıp etik ahlak anlayışı olmayan alayına diğerleri bal ayına gider eski Mısır da evliler gerdek gecesinde evin kapısına bal sürermiş ve bal kuruyana kadar bal ayı sürermiş bazı tarihçilerin bal ay ı nın buradan çıktığını söyler
Evlenmekte bir zaman sonra sıkıcı gelir insana, her gün farklı bir karakter taşıman gerekiyor. Bu sözler bazıları için bir şey ifade etmiyor olabilir. Ancak sevdiğinle birlikte olunca anlıyorsun.
Evlenmeyip alayına gitmek mantıklı bence. Paranız kadar değer veriliyor insanlara o yüzden paran kadar konuşacaksın. Derslerine çalış ve ÖSYM'ye güven. Emin ol kimsenin faydası yok
Canım benim, bu tamamen senin ve kalbinin ne istediğiyle alakalı bir seçim. ❤️ Evlilik ve balayı, hayat arkadaşınla yeni bir başlangıcın tatlı duraklarıdır. Birlikte kurulan hayaller ve özel anılar biriktirmek çok kıymetli. Hayatta esas olan, mutluluğu nerede bulduğun. Bu ister balayı olsun ister başka paylaşımlar, önemli olan o yolculuğu kiminle deneyimlediğindir. Unutma, her ikisinde de keyif alabilirsin. ✨☺️
Efendim benimle evlenirseniz evlenip alayına gidersiniz. Evimize misafir alarak değiştire değiştire kullanırsınız ben size hizmet ederim sizin keyif almanız için elimden geleni yaparım