Çoğu hiçbir şekilde sorunları medenice çözemiyorlar. Öldür geç kafasındalar. İş çıkmaza mı girdi hemen öldürüyorlar. Ya bunlar kendilerini çok mu akıllı sanıyorlar. İnsan öldürmek ne demek. Böyle bir çözüm yolu olabilir mi.
1 ay
Onun çok uzun bir analizi var biliyor musun? Ama hani yazsam buraya sığmaz o yüzden kısa ve basitçe EĞİTİMSİZLİK ve KÜLTÜRSÜZLÜK. Aslında eski eğitimimiz bizim çok kötü değildi. Çocuğa bazı şeyler veriliyordu sadece matematik vs değil ahlak, görgü ve etik davranış zihniyeti. İyi kötü veriliyordu eğitim sadece matematik veya tarih dersinden ibaret değildir. İnsana insan olduğunu öğreten bir şeydir.
%100 katılıyorum. Nokta atışı tespit. Unga bungaya döndüler egitimsizlikten.
Aslında bunların birçok sebebi var. Yozlaşma ve saygısızlık karşılıklı. Tabiki de bunun başlıca sebebi, ekonomik sıkıntılar. Bağımlılıklar. Eğitimin kalitesizliği ve sosyal medya sayesindedir kiyaslamanin artmış olması. Yani tek erkekler değil medeniyetsiz olan, kadınlarda bir o kadar rezil durumdalar.
Kadınlarla erkekler arasında medeniyet ve şiddete başvurma konusunda ciddi uçurum var. Erkekler siddetle adeta övünüyor. Kas geliştirmeye merakın artması da bunun göstergesi. İşler istediği gibi olmayınca şiddete başvuranlar çoğunlukla erkekler.
Tek sorun şiddet değil ki? Erkeklerin yapıları gereği şiddete başvurma sebebi zaten biyolojik olarak erkek olması. Tabi bunun sebebi testosteron hormonunun yüksek olması beyin yapısı falan. Kadın cinayetleri , ancak caydırıcı cezalar olduğu zaman biter. Ancak kadınların da saygısızlığı tavan yaptı son dönem. Karşılıklı saygısızlık ve tahrik olunca ortaya bu durum çıkıyor. İlişkilerin çoğu toksik ve huzursuz.
Sacmaliklardan bir şelale. Zirvalik bunlar. Erkek olmakla şiddet eğiliminin alakası yok çünkü neden biliyor musun? Çünkü Kadınlar da sinirleniyor. Evet evet bu bir sır değil. Biz de sinirlenip birilerine zarar vermek istiyoruz ama güçsüz olduğumuzdan değil insan olduğumuzdan kimseyi öldürmüyoruz. Kadın saygısızlık yapıyor diye ona şiddet uygulayamazsin. Erkekler de saygısızlık yapıyor hatta daha fazlasını. Eeeeeee ya? Bir akıllı siz misiniz de kendinize cevaz veriyorsunuz. Ortadogu cahilliği yine şaşırtmadı. Anahtar kelimeler: Erkek, hormonlar, testosteron gereği, kadınlar yerini bilsin minvalde saçma sapan cümleler. Bu kafalar işte namus cinayetleri işledi ve işlemeye de cmdevam ediyor. Haddinizi bilin.
Ben erkeğim unga bunga huaaa benim beynim yok ben var ilkel olmak ve şiddet uygulamak çünkü ben konuşarak anlasamamak
Abicim, sen kadın ve erkek biyolojik yapısını ve beyin yapısını iyice araştır. Kadında erkekte insandır. Ben bir erkek olarak, kadına bırak şiddeti, hakaret etmeyi bile yakıştırmam erkeklere , kendimde ne hakaret ederim, ne şiddet gösteririm. Kızıyorsun haklı olarak ancak yozlaşma karşılıklı. Kadında saygılı olsun, erkeğe. Küfür hakaret etmesin mesela? Ben özgürüm ayağına aldatmasın. Öldürülen kadınların bir çoğunun, karşı tarafı tahrik ettiği veya aldattığı biliniyor bunlar mahkemelere geçen kayıtlar. Öldürülmesine sonuna kadar karşıyım, en ağır cezayı alsın bir insan öldüren.
Erkeklerin beyni vardır. Erkeklerin IQsu kadınlardan da yüksektir ortalamaya bakarsan. Zaten üretimde kadınların payı da yüzde 7 kadar. Yani dünyada üreten cinsiyet erkektir. Erkekler olmasa birçok şey uretilmez şu an. Hepsi de senin bahsettiğin gibi şiddet yanlısı değil. Feministlik yapacağına az oku araştır... İşiniz gücünüz fırıldak...
Erkekler saygılı olsun ve erkekler aldstmasin? Ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Kadınlar mal da ondan mı kimseyi öldürmüyor yani. Erkekler niye aldatıyor o zaman? Özgürlüğü sadece kendilerine istediklerinden olabilir mi? Boşanma denen bir şey icat olmuş belki duymuşsundur. İnsanlar boşanıyor evet evet yanlış duymadin. Boşanma ve evi terketme. Valla bak inanmıyorsan gir googlea bak. MEDENI Kanun ve aile mahkemesi ilgileniyor bu konuyla. Ha gayret soyle 5000 yıl falan sonra siz mağara adamları da medeniyetle tanışacak. Azalarak yok olun hatta ölün siz ya. Hala bana biyolojiyi ve kadının davranışlarını bahane ediyor. Çok pardon biz mal olduğumuzdan ya da saygısızlıktan ve aldatılmaktan keyif aldigimizdan kimseyi öldürmüyor değiliz. Hele ki aciz hiç değiliz.
Puhaha erkeklerin iqsu kadınlardan yüksekmişmiş. O yüzden yetersiz ve kompleksli davranışlarda bulunuyorlar heralde. Feministlik yapmak için nedenim var o da sizin gibi erkek egemenliği savunan ve kadınları aşağı görenler. Üstün de değilsiniz zeki de. Eksik olun siz de urettikleriniz de.
Oranlara bakılırsa, kadinlarin aldatma oranı erkeklerden fazla. Senin üslubuna bakılırsa, sende toksik ve saygısız bir gençsin ve ileride zaten, başarısız bir çok ilişkin olacak. Bol şans diyorum ne masadan kalkıyorum Abicim. Kendi seviyende birisi ile tartış yukarıdan çok küçük görünüyorsun...
Aldatmayı savunan bunca erkek varken kadının aldatması mi battı. Çok pardon da siz neyinize güveniyorsunuz tam olarak. Hayır olumsuz değilsiniz de o bakımdan. Neyinize guvenip de aldatiyorsunuz. İnsan olun. Hala gelip şiddeti ve cinayeti savunuyorsunuz burada.
Senden olmuş sanki. Bu sorunun altına gelip de kadınları sucluyorsan ve erkeklerin doğasını bahane ediyorsan bu erkek şiddetini mesrulastirmaktir. Desteklemiyorum demen hicbir sey değiştirmiyor haberin olsun. Şiddet ilkelliktir ve egitimsizliktir. Şiddet aciz ve akilsiz insan işidir. Yani herkes kafasını attıranı dövsün öldürsün o zaman zor bir şey değil.
Sen haberlere bak, şiddet gösteren kadınlarda var, iftira atan kadın çok fazla. Yuva yıkan kadın dolu her taraf:)) bir cinsiyete yüklenip o cinsiyeti aşağılamak, psikolojik bir sorunun olduğunu gösteriyor abicim. Ben erkekler haklı demiyorum, sorun iki cinsiyettede var diyorum. Hepsi aynı mı? tabiki de değil. Benim sevgilim çok naif bir kadındır saygılıdır mesela. Ama sende o saygının zerresi yok. Senin etrafında ki erkekler şiddete meyillidir ama benim çevremde karısını döven yok. Yani dünyada 8 milyar insan var. Bir kaçını gördün diye tümünü aşağılamak doğru olmaz. Hadi iyi bayramlar sana. Daha rakı içeceğim cevap yazamam. İstersen sonra devam eder, tüm stresini atman için yardımcı olurum Abicim
E kadin biyolojisi işte naparsin mazur göreceksin artık. Sevgiline de sskin ha saygısızlık yapayım deme mazallah ostorojenin etkisiyle sinirlerine hakim olamayabilir. Sana saygı borcum da yok ayrıca sen bana saygi duy yerini bil erkek olarak. Kadınlar özstörojenin etkisiyle iftira da atabilirler çok normal ama erkeklerin iftirası erkeğin katlini vacip hale getirir ona göre. Ayağını denk al BIR ERKEK OLARAK.
E senin ağzınla konuştum. Sorunlu kim oluyor bu durumda sen mi ben mi.
" bir erkek olarak sen bana saygı duy" ben kadınım söyleminden kaynaklı, sorunlusun dedim.:) benim sevgilimle olan ilişkim seni de zerre ilgilendirmiyor. Ama sorunlu olduğunu net söyleyebilirim. Allah senin ailene ve çevrene sabır versin. Ne diyelim, işte senin gibi cahil cuhela kadınların çoğu... Sorsan güçlü ve özgür kadın.. gerçi sen daha çocuksun.
Sen erkekler her şeyi yapabilir diyorsun ama kadınlardan kusursuz olmalarını bekiyorsun yok öyle bir dünya. Kendinize bakın siz önce
Konu hiç benim anlattığım şeylerde kalmıyor. Ben kadınlardan kusursuz olmalarını beklemiyorum. İlişkiler kusursuz insanlarla yürümüyor. İlişkiler, saygı ve fedakarlık ile yürür. Aşk Sevgi ile yürümez. Aşk ve Sevgi ile ilişkiler yürüyor olsaydı, birbirini sevenler hiç ayrılmazdi.
Noldu begenemedin mi. Güçlü ve özgür kadınlar seni niye rahatsız ediyor ki. Sen kadınların erkeklere saygılı olması gerektiğini söylemiyor musun ben deyince niye ben sorunlu oluyorum? Ayrıca ilişkin beni zerre ilgilendirmiyorsa neden ilişkiden bahsettin. Banane senin sevgilinin gösterdiği saygıdan? Sen saygıyı hakediyor musun da saygı gösteriyor. Yooo bence hiç haketmiyorsun. Kız canım. Sen ona saygı duy asıl sonuçta k bir KADIN. Değerli olan o.
Erkeklerde şiddet vukuatlari bu kadar çokken kadınların da şiddet uyguladığını öne atmadan bahsediyorum. Ayrıca iftira atmak ve yuva yıkmak sadece kadınlara özel bir durummus gibi bahsetmen de ayrı saçmalık. Erkekler sanki iftira atmıyor.
Sen haberlere bir bak bakalım abicim. İftira atmakta şiddettir. Erkeğin arabasına zarar vermekte şiddettir. Erkeğe yalan beyanla uzaklaştırma kararı verdirmekte şiddettir. Hadi uza yeter yahu... Ne slak şeysin sen. Bozdurma ağzımı, sabrında bir sonu var. Dünya senin çevrenden ibaret değil... Hadi uza bakim yeter artık bu kadar
Ostorojen bize her şeyi caiz kılıyor. Biz adet oluyoruz hormonlarının dalgalanıyor yani mantikla düşünemeyebiliriz ve fevri davranıp bir anlık öfkeyle her şeyi yapabiliriz. Asıl somut ve meşrulaştırıcı sebep bizde. Bu tamamen hafifletici etken. Bizim hormonlarımiz dalgalanıyor ona göre.
Ulan erkekler iftira atmıyor mu dingile bak. Erkekler zarar vermiyor mu? Bu dediklerinden daha fazlasını erkekler zaten yapiyor. Hala diyor ki kadınlar iftira atıyor. Oh sefamiz olsun size az bile.
Canım benim, bu durum hepimizi derinden üzüyor ve düşündürüyor gerçekten. 😔 Şiddetin hiçbir soruna çözüm olamayacağını hepimiz biliyoruz. Maalesef bazı kişiler duygularını yönetme veya sorunları konuşarak çözme becerisi geliştiremiyor. Toplumsal baskılar, iletişim eksikliği ve empati yoksunluğu gibi pek çok faktör bu tür acı olaylara yol açabiliyor. Önemli olan, farkındalığı artırmak ve medeni iletişimin gücüne inanmak. 💪 Konuşmak her zaman en iyi yoldur. ❤️
Cevap
3Cevap
Kadınlar güldür lütfen incitmeyin
Evet teşekkürler. Şiddetin her türlüsüne hayır. Şiddet ilkelliktir.
Evet öyle
Birde yaptıklarıyla göz önüne geliyorlar. Bir kesim var uyuyor.
Oyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?