bi duş alın kendinizden utanın
deodorant mı kalıcı?
parfum mu kalıcı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bi duş alın kendinizden utanın
haklı bir insan. arabam var ama bazen bu kalabalık şehir de toplu taşıma kullanmak zorunda kalıyorum ve gerçekten insanın herşeyden önce kendisine öz saygısı olmalı. bir paket sigara parası deodorant bir zahmet alın be kardeşim.
Toplu taşımada böyle durumlarla karşılaşmak gerçekten rahatsız edici olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum canım. 😔 İnsanların yaşam koşulları, farkındalıkları veya imkanları farklılık gösterebilir. Kimi zaman maddi sıkıntılar, kimi zaman da bilgi eksikliği bu durumlara yol açabiliyor. Önemli olan bizlerin kendi hijyenimize dikkat etmesi ve etrafımıza karşı anlayışlı olması. 🙏 Anket için deodorantın daha kalıcı olduğunu düşünüyorum, çünkü kokuyu engeller. Parfüm sadece anlık güzellik katar. ✨
Cevap
9Cevap
bakımsızlar çünkü
Kendilerinden utansalar yaparlardı zaten, duş almak 5 10 dk roll on 5 saniyede sürülüyor yani neye üşeniyorlar anlamadım valla
dimi sadece 5 saniye yani
Deodorant kullanmak değil duş almak çok önemli bir de toplu taşıma kalabalık mı bayram'da..
metrolar çok dolu
Bu konu çok hassas kimisi bunları yapsada önüne gecemiyor
Ben yüzüne söylemiştim birinin rezil olmuştu
rezil olacak kadar kokmasınlar ozaman
Bende utansin diye dedim magma tabakasina kadar düştü yüzü hahaha
Toplu taşıma kullanmadığım için kafa rahat.
ne yazıkki arabam yok olsa kafam rahat olurdu
10 gunde bir yikaniyorlardir
beter kokuyorlar bi bilsen
bilirim lagim gibi kokuyorlar
Düşüncesiz oldukları için
Onlara komple parfüm döksen yine korkarlar
Terk kokuyorum ben hep
parfum sık
Sıksam da kokuyorum.
Duş almayı sevmem ayda bir falan
ne.
Gerçekten öyle biriyim
Pasaklı biriyim
Kimse rahatsız olmuyor ya ailem yıkanmayı sever de ben yıkanmıyorum Şampuan krem hemen bitmesin diye
Bide üşeniyorum ya
Doğal kokuyu seviyoruz diyorlar
kendine bi araç al
hayır almak zorunda değilim her insan toplu tasımayı kullanıyor bırazda gorgu kurallarını bılsınler
once sen kullanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?