Kirin olduğu bir vücutta koku olacaktır.
Duşta kese kullanmayan insanda koku olur mu?

#gadasından sevgilerle 🙃
Kirin olduğu bir vücutta koku olacaktır.
Duşta kese kullanmayan insanda koku olur mu?

#gadasından sevgilerle 🙃
Kese kullanmadan yıkanan hiç boşuna suyun altına girmesin.. boşa masraf etmesin. Bilmeyenlere sadece sıcak su, sabun ve kese yeterlidir. Eskiden jel duşlarımı vardı? Sade sabunla kafamıza tak diye geçirirdi annemiz😅 hamama gittiyseniz daha bilirsiniz acısını... yıkandıktan sonra kendinizi bebek gibi hafif hissedersiniz, yanaklarınız ışıl ışıl☺ şimdiki gençlerin çoğu duştan çıktıktan sonra yüzleri kireç gibi.. kim der duş aldı!.. neysee.. beyninizi ütülemeyim:)))
Koku moku çıkmaz gadanı aldığım; pis pis ter kokar kesesiz duş alan kişi, istediği kadar parfüm sıksın... temizlik gibisi yok valla; allahım bizleri susuz bırakmasın😇🙏🏻😅
Amin 🙃
Tabi ki olur ben 2 günde 1 kese kullanırım bence herkesin de öyle yapması gerekiyor olmazsa bile en kötü haftada bir kese yapılmalı yoksa ne kadar vücut spreyi deodorant parfüm kullanırsan kullan illa koku oluşur yani
Hayır olmazda kese olsa iiyi olurdu
Bazı insanlarda olur evet
Cevap
9Cevap
Olabilir.
Kese kullanmadan bi dene istersen sonucu güncel yaparsın😊
Çok keselenmek iyi değil haftada 1 keseleniyorum duş jeli flnda kullanıyorum sonrada nemlendiriyorum
Yapmam genelde hiçte kokmam parfümde sıkmam genelde
Losyon ve duş jeli yeterli. Kesede deriye zarar veriyor.
Ölü derilerden kurtulmak için kese olmak şart. İnsan Ne kadar yıkanırsa yıkansın kaşıntı yapar
Hayatımda kese yapmadım lif ile bastırarak yapıyorum gram da kokmuyorum
Bir keresinde çok acelem var diye yapmadım ve gün boyu ter koktum
Kesesiz lifsiz banyo olmaz olsa olsa hızlı bir duştur o valla keselenince vücuttan ölü deri atılınca insan bir kendine geliyor ferahlıyor
Duşa giriyorsa koku olmaz
E ben kullanmıyorum kokmuyorum da her seferinde bastırarak lifleniyorum ama
Sen işini biliyorsun
Tabi canım sjdk
Kese biraz zor hem de kir çıkmıyor veya ben çok bastırmıyorum çünkü çok yorucu slhd
Hemde bayağı yorucu
Keselenmezsen pis olursun
ara sıra kullanıyorsa koku olmaz
Olmayabilir
Olur bence ıyy
Tabiki olur
Olur
Olur tabi ki
bazilarinda belki olur
Kesinlikle olur kir tabaka yapar vücutta
Olmaz
Bence olur