Çok kırıyorsun beni, bayramlaşmak istemiyorum dedi. Kendi yaptıklarını neden görmüyor? Annem de beni paramparça ediyor
1 ay
Çok kırıyorsun beni, bayramlaşmak istemiyorum dedi. Kendi yaptıklarını neden görmüyor? Annem de beni paramparça ediyor
Yapmamaları gerekir ama sanırım mağdur ya da acıtasyon ile çocuklarını üzerek hatalarını anlamalarını istiyorlar. Aslında yapılmaması lazım.
neyse gelelim sana sen ne olursa olsun annene iyi ol. Haklısın annecim de. Anneni sev. Kırılsan da o senin doğuran ve yetiştiren kadın. Bunu unutma güzelim :)
Haklisin abla ama bana cok agir seyler soyledi haksizlik etti. 2 gun bu yuzden agladim. Annem bazen cok dayanilmaz bir insana dönusebiliyor. Karakteri kotu anne anne diyoruz ama bazen sabri kalmiyor insanlarin
Haklısın. Yapıyorlar bilinci ya da bilinçsiz sonra sen kırdın oluyorsun. Yinede annedir işte. Büyütüp besleyen gece gündüz başımızda bekleyen annelerimiz. :) atsak atamayız. Sen yinede sana düşeni yap gidip sarıl. “Aramız düzelsin anne. Sen benim annemsin ben senin evladınım “ de. Tepki gelmezse daha bir şey demezsin canım ❤️
Bunun ustune ben gidip oyle demem icimden de gelmez. En iyisi aksam ustu babam gelince hem babamin bayramini hemde annemin eline tekrar varmak olucaktir. Yok derse daha da bisi demem
Tamam öyle yaparsın. Seni anlıyorum cümkü çoğu anne bu şekilde. Evladından Annelik bekliyor. Maalesef.
Ama sen akşam olunca tebessümle yinede elini öp ve sarıl. Adım atmış olursun. Zaten çekerse kendisi geri ses etme uzaklaş. O zaten vicdan azabından erir :)
Ondan da vazgectim eline varmicam daha mesafeli olucam.
Yok yok sen dediğimi yap. Zaten kendisi elini vermezse Eger o zaman sessizce çekil. Sonra göreceksin ki vicdan azabı çekmeye başlayacak.
Annemde vicdan diye bisey oldugunu sanmiyorum
Bak şimdi. Bu bir manupuledir güzelim. Sen babamın elini öptükten sonra annene tebessüm ile gittiğinde annen sana ders vermek için eşini muhakkak çekecektir. Sen sessizce ayrıldığında daha hiç konuşmadığında. Annen vicdan azabı çekmeye başlayacak 2-3 sonrada bahaneler ile senle irtibat kuracaktır. :) sen bunalmışsın.
Klavye sacmalamıs iyice. Babanın. Diğeri de annenin eli felan vs anlıyorsundur.
Evet anliyorum annem zaten artik babami da yanina cekmeye basladi. Sanarsin dusmanim. Gercekten yorucu. Artik ugrasasim bile gelmiyor kendisi bilir. Eline varmam daha
Kıyamam sana ben.
Eller kiyamiyor yakinlarimiz kiyiyor 😀
Meslegimde yok be abla keske olsa da gitsem bu evden yas 24 meslek yok bisi yok gec kalmis gibiyim herseye motivasyon da yok artik
😂😂😂 seni yanıma almak istedim bir an.
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü olmalı. Annenin sözleri seni derinden yaralamış, çok iyi anlıyorum. Bazen annelerimiz de kırgınlıklarını böyle farklı yollarla gösterebilirler. Belki biraz zaman verip sakinleştikten sonra onunla konuşmaya çalışabilirsin. Kalpleri birleştirmek için ilk adımı atmak da sevginin bir göstergesidir. Unutma, annen seni çok seviyor. ❤️🩹🫂
Cevap
3Cevap
boş ver benimde babam elini vermiyor
Sebep
Geçmiş zaman yanlış anlamadan ona kırıcı bi mesaj atmıştım
Açıklama yaptım ama eski topraktır babam 78 yaşında
Hep bi soğuk
Bence hiç uğraşma konuştukça daha kötü oluyor
Gerektiği kadar diyalog kur
Biliyorum bu seni çok yoruyor
Benim annemle aram çok iyi
Herşeyim annem benim
Sağlık olsun
Gecmis olsun. Annemde beni cok kiriyor agiza alinmicak laflar soyluyor karsilik verincede kiriliyor. Ama benim kirilmami hic onemsemiyor. Cok degersiz hissediyorum.
Sen kendine değer ver
Nası yarım kaldığını cok iyi biliyorum
Sen benden uzgun gibisin dertlese biliriz istiyorsan
Cok sağol şimdilik kalsın güzel kalpli insan ❤️
onlara bişi yaparken kirilmiyordun ama
boş ver sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?