İzinliyim, bugün kurban da kesmedik, evde canım sıkıldı, iş arkadaşlarımı görürüm diye gitsem mi diye düşünüyorum, hem bayramlaşırdık. Bir şey alıp ikram edeyim diyorum da ne alabilirim sizce
1 ay
İzinliyim, bugün kurban da kesmedik, evde canım sıkıldı, iş arkadaşlarımı görürüm diye gitsem mi diye düşünüyorum, hem bayramlaşırdık. Bir şey alıp ikram edeyim diyorum da ne alabilirim sizce
Cevap
7Cevap
İzinli olduğunda bile işine gitmek isteyen biri 🥹
Eğer çok yakınsanız gidersin.
Çok yakın değiliz ama ben yakın olmak istiyorum
Kesinlikle gitme Çünkü gidersen Gel yardım et deme ihtimalleri çok yüksek
Haklısın da sonuçta bugün bayram bugün de çalışmayayim hergub iş iş olmaz ki
Sence iş veren bunu düşünür mü 😂🤣
İş veren bunu düşünmez haklısın
İş veren bunu düşünmez de görmeye de gitmeyeyim mi
Gitsem mi gitmesem mi bilemedim çok canım sıkıldı evde ziyaret edeyim dedim
Bir abla var onunla iyi anlaşıyorum birkaç gündür benim moralim bozuktu bugün gitsem belki kadın sevinir
O zaman şu şekilde gitmelisin telefonun çalar saatini ayarla ve sürekli ertele saati oradayken hep çalsın sanki bayram için ev için arıyorlar gibi olsun bu sayede çalış derlerse telefon geldi evden çağırıyorlar dersin 😉
Ama şöyle birsey de var elim boş gitmeyeyim de ne alsam acaba
Yok ya inanmazlar ben bile inanmam kendime yalan söyleyemiyorum. Alarm çalsa da inanmazlar
Marketten çikolata al ama bence çalış derler sana yine de sen bilirsin
Çok mu iyi niyetliyim sence
Gereğinden fazla sende eski beni gördüm duygusal olarak
Valla insan izinliyken iş yerine gider mi
Duygusalim ve isyerindekjlerle gereğinden fazla duygusal bağ kuruyorum
Şahsen ben kendi adıma söylüyorum Ben olsam gitmem gidersem de mutlaka çok fazla durmam 3-5 dakika sonra çıkarım o senin dediğin ablayı görürüm bayramlaşırım çıkarım Çünkü iş veren her zaman daha fazla iş olabildiğince az maaş vermek isterler
Bu şekilde duygusal sıcakkanlı cana yakın davranmaya devam et Zaten yaşın kaç bilmiyorum ama İlerleyen zamanlarda duygusuz birisi olacaksın aynı benim gibi
Yaşım 21 olucak çok duygusalim ve herseye de ağlıyorum
O zaman sen bugün çalışırsın kesinlikle Çünkü oraya gittiğin zaman 5 dakika yerime bak bir yemek yiyeceğim 5 dakika yerime bak bir ürün alacağım kendime diyerek seni bugün çalıştıracaklar
Biz çalışıyoz sen tatil kıskanırlar bi de gidince nispet gibi. illa bayram diyorsan ara bi mesaj çek
Çok tatlısın ama gitme :) çünkü yanlış anlaşılırsın.
Neden ki
Valla gidip kek falan alacaktım herkese
Geçen yıl öyle yaptım bizim iş yeri kalabalık değil ama çalışan vardı şekerleme aldım gittim hepsinin bayramını kutladım kameradan işlemişler beni vs sorun çıktı+ hak etmiyorlar
Doğru bazıları hak etmiyor da ne bileyim çok yalnızım arkadaşım falan da yok gezeceğim gitsem ne olur ki
Bir de iş yerinde birkaç gündür moralim bozuktu ağladım geçen hafta gitsem en azından iyi olduğumu düşünürler
Sne bilirsin
Yanlış anlarlar mj sence
Onlar çalışıyor ben de gezmeye gidiyorum ya saçma olur gibi
Hayirrtt nainnnnn nöoooo
3vet
Yılan değillerse git
Saçma gitme
Ozrlu aq
Ne
Sus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım hiç tuhaf olmaz, aksine çok hoş bir jest olur bu. 🎉 İş arkadaşlarını bayramda yalnız bırakmak istememen ne güzel bir düşünce, eminim hepsi çok sevinir seni görünce. Tatlı bir şeyler alıp gitmek harika olur, mesela güzel bir tepsi kurabiye veya bir kutu çikolata düşünebilirsin. Hep birlikte bayramlaşır, sohbet edersiniz. İyi ki düşünmüşsün, harika bir fikir! 🤗 Keyifli bayramlar dilerim sana.