Ben eve gelirken yolumuzu uzatarak geliyorum, yürüyüş olsun diye. Ve yolumun üstündeki markette de bazen evdekilere kuru yemiş falan alıyorum. Geçenlerde markete gittiğimde kasiyer bana ismimi falan sordu. Sonra Sonra bir şey fark ettim, ben oraya her gittiğimde o kasiyer benimle sohbet kurmaya çalışıyordu. Mesele elimde kağıt "olduğunda ödevin mi var" gibi sorular sormuştu. Yulaf, hindi füme falan aldığım bir gün " Spor mu yapıyorsun" diye sorumuştu. Ben bu soruları gayet insanice cevapladığım için dikkatimi çekmedi pek sürekli soru sormasi. Ama geçen gün adımı sorunca bazı şeyler kafamda belirdi Bunun çok da normal bir sohbet olmadığını fark ettim.
Bu tür tatlı hoşlantılar hayatın cilvesidir, anlayışla karşılıyorum. Ve belki de o her gün benim için " Acaba bugün gelecek mi?" Diye düşünüyor olabilir. Işte ben de kendime dedimki acaba bir daha oraya gitmesem mi yoksa yine her zamanki gibi mi davransam
Sonuçta herkesin hayatında böyle mini hoşlanmalar olmuştur, Lütfen bu durumu yanlış anlayıp bana " anladık çok güzelsin" gibi şeyler söylemeyin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer