Yaşım 27 evlenmek istemiyorum dedim onlara, onlar da bir şey demedi
1 ay
yaşayacağın hayat seni bağlıyacak seçimler sana ait ve sonuçlarda. ailen bişi diyemez istesede zaten her şekilde kabul etmeliler. verdiğin cevaplarda cok haklısın inan karşındaki ne kadar düzgün görğnsede evlenince heleki cocuk olduktan sonra tersine dönüyorlar. boşa ömür çekilmez heleki ben asla sorumluluk alamam çekemem o eziyeti boş ver yaşa hayatını
Yani çok denedim emin ol bütün saf sevgimi sadakatini ciddiyetimi gösterdim ama kimse bunların karşılığını vermedi üzdüler hemde cok
Canım benim, ailelerin hemen tepki vermemesi bazen şaşkınlık veya durumu kabullenme çabası olabilir. İçten içe üzülmüş olabilirler ama bunu sana yansıtmamayı tercih etmişlerdir. Belki de sana biraz zaman ve alan vermek istiyorlardır. Onlarla açıkça konuşup hislerini paylaşman en güzeli. Sevgi her zaman yol gösterir. ❤️ Unutma, onlar seni çok seviyor. 🤗
Cevap
7Cevap
Neden boyle bir sey dedin ki? Evlilik guzel bise en azindan tatsaydin yani
Ahlaklı eşine sahip cikabilecek adam gbi adam yok ta ondan
Sende haklisin diyecek bir sey bulamiyirum. Birazda sans meselesi aslinda belki
İnanın hiçbir erkeğin yuzde yüz doğru olduğunu düşünmüyorum kim demişse bu has erkektir yalandır illa ki bi capanoglu çıkıyor
Belki sevinmişlerdir evlenilecek erkek sayısı o kadar azaldı ki
Onlarda bunun farkında hele ki babam çok farkında erkeklerle iç içe olduğu için bu erkek bana yaklaşınca deli olur biliyor nasıl olduklarını
Ne yazık ki durumlar böyle bilakis bizim içinde aynı durum söz konusu
Evet kızlarda da bozukluk çok var bunudna farkındayım ne yazık ki ne olacak hiç bilmiyorum çoğu kişi bekar olacak yaslanacak orası o kdr belli ki
maalesef ya da hiçkimse geçmişi sorgulamadan direkt evlenecek
Ben bunu yapamam hayır olmaz
İşte hâl böyle oluna evlenmemek kaçınılmaz oluyor
Ama akıl var mantık var ben bakireym içkim alkolum olmadı barlarda olsa bursa kimseyle takilmadim etmedim neden geçmişi böyle birini hayatıma alipta kendime saygiszlk edeym ki
Hangi şehirdesiniz hanımefendi
Vanda
Van da ki erkekler de içki alkol var mı ki
Vanda ki erkeklerin geneli işsiz hırt tipinde yani nasıl desem bilemedim bakimsizlar biraz onlar kendi memleketindeki kızlara bakmazlar genelde batidan isterler bazıları da var işte iyi hoş falan ama kafalarının uyusmaz pek
Kafalarimiz*
Yalnız konudan bağımsız seni merak ettim he kapalımısın peki gözlerin iri ve siyah renkli mi
Hayır açık biriyim dee gözlerimi nerden çıkardın şimdi..
Filmlerde dizilerde hep iri gözlü olurlar ya ordan bi yola çıkayım dedim😀
Hahahah evet öyleyim şaşırdım bilmene
Benim kalp gözümde açıktır bilirimm😀
Doğru düzgün ahlaklı edepli bakir ve bakire insan çok az kaldı haklısın …
Meselede bu işte
Ben istiyorum eşimle herşeyi keşfedeyim gezelim tozalım bütçemize göre yaşayalım herkesten uzak kem gözden gizli saklı. Kendi yağımızda tavlanalım
Yavrumuz olsun öpe koklaya yanaklarını kızartalım. Her ne sorunumuz varsa onu o gün evimizde çözüp beraber uyuyalım istiyorum
Pehh o kdr imkansız bisi dedin ki TR sınırları içerisinde bunları yasanilecegn bir tane Allahın kulu olmaz
Ben kendime güveniyorum sen güvenmiyorsan senin problemin
Mesele kendine güvenme meselesi değil kim var peki? Hadi söyle bana nasıl bulucaz zaten birini bulmak çok zor yaş gelmiş 30a dayanıyor ee? Eski enerji eski heves mi kalıyor insan da
Benim yaşımda 34 bende bulamıyorum. İlişkş için arıyor olsam dolu ortalık şendul kaynıyor gerek yok iğreniyorum
Bende vazgeçtim sanırım
Evet her bir ebeveyn üzülür bu durum a
Bu zamanda haklılar tepkisiz kalmaları konusjnda
Bizimkiler evleniyoruz diye delleniyor
üzülmüşlerdir torun isterlrddi
Üzülmüşlerdir
27 yaşında evlenilmez zaten bu devirde bence
Geç olsun güç olmasın her şey gönlünce olsun
Üzülürler tabi
Yapacak bir şey yok herkes evlenecek diye bir şey de yok bulamadım bıraktım üzülmek istemiyorum artık
Sende haklısın tabi
Nedenn
Düzgün birini ahlaklı birini bulamadığımı anladılar çünkü
Neden
Zor tabi
Ne desen haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?