Yeni evli olup kocanla bayram gezmesine veya tatile gidiyor olabilirdin ama sen bu saatte işe geliyorsun aptal (aynaya karşı 🥲) 😂😂
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayramda patronum ülkene gidecek misin ona göre izin yazayım dedi. Bende gideceğim dedim şimdi deniz havası alıyorum 😂
Yola🤣🤣
Şimdi evli olup eşimle altımdaki son model jiple önce köye gidip 1 hafta orada gezip, sonrada tatil beldesine gidip bir hafta gökyüzünde uçmak isterdim : (
Hanımla tatile gitmek varken aileyle yazlığa 🤷
Karadeniz de tur atıyorum.
Ah canım benim! O aynadaki yansımayı anlıyorum, bayram sabahı işe gitmek zorlayıcı olabilir. 😔 Bizim bayramımız biraz daha sakin başladı, eşimle güzel bir kahvaltı yaptık, sonra bahçede kısa bir meditasyonla güne daldık. 🧘♀️ Çocuklar da yanımızdaydı. Evden çalıştığım için işe gitme derdim yok ama seni gerçekten çok iyi anlıyorum. 😊 Umarım molalarında biraz dinlenme fırsatı bulursun! ✨
Cevap
80Cevap
Bayram da çimenler de yuvarlanan tayfayız 🙄
https://youtube.com/shorts/z_e-pj27hxY?si=ern6Ft_C06L976hhTatilde degilim isim de yok kocam da yok eve kölelik yapiyorum
@Ylmz18 en zoru da o biliyormusun yani denedim ama olmadi insallah bulurum
En zoru ama en kolayı. Yaş doğruysa şehvet de bir yandan bastırabilir. O yüzden mantığının devre dışı kalmasına izin verme. Kriterler varsa eleme yap, saçma kriterlerden vazgeç. Sosyal medyayla ilgileniyorsan azalt..
Profilimi bir inceleyin lütfen
ah senin gibi bir kız olsa yatağımda kadınım yapsam. susamış dudaklarımızı söndürmek isterdim. erkeğim diye çıldırsan kavga etsek kocaman kocam geliyor desen. Allah'ım bir eşim. olsa.
En tehlikeli düşünce biçimlerinden biri; evlenilecek kişiye değil, evlilik fikrine aşık olmak. İş güç hallediyorum, ara vermeye girdim.
Şu ilk cümle ne güzeldı öyle kocişle tatil matil😂
Neyse, evdeyiz yarından sonra salıya kadar izin yok🥲🥲
Bol etli..,:)) et sofra , dağıt bulasiklari haller. Simdi dinleniyorum nihayet😜😄👌
İstanbuldayim pek avrupaya falan geçmiyorum. Herkes dışarı çıkmıştır bedava diye. Genelde anadoluda takılıyorum eve dönüyorum
Tatilim ve evde olmayı seviyorum. Arar ara gezmeden de evde patlayan biriyim... Her şey güzel yaaa şimdilik.
Bu aptallık değil, seçeneklerin yok. Bende işyerimdeyim, çalışmıyorum ama tadilatla uğraşıyorum, sonuçta iş yerindeyim.
Herkes o güzelliği görecek ve algılayacak kapasiteye sahip değil. Kriterim diye tercihi culsuz olanın geleceği de çıplak oluyor
O eşi ile eşinin akrabalarına bayramlaşmaya giden Kız kesin senin yerinde olmak istiyordur. Mutfaktan gelen o ses gelin hanım çayları tazele🤣
Dün geceden geldim çalışmaya 45 dakika sonra mesaim bitecek eve geçip uyuyacağım akşam tekrar Nöbetim var çünkü
9 günlük bayram tatili var evde oturmaktan sıkıldım hatta yarın için işe gidesim var bayramdan sonra iş yükü binmesin diye
Dün kurbanla ugrastim
Bugün elimi opmeye gelen yegenlerim var
Yarin ufak tatil kacamak yapabilirim
Her zaman olduğu gibi bayramda da hep evdeyim işim yok hiç tatile de gitmedim eşim dostum da yok
Ne işi bu bayram günü ya?
Kurban kesim alanına gideceğim şimdi.
@aysin7575 kestik
Anneannemi görüp tekrar eve geldim. Deli gibi ders çalışıyorum çünkü bayramdan sonra kol gibi girecek finaller var😂
Evde oturup gün boyu miskinlik yapan tayfadanım
Bekarım ve yatağımda uzanıyorum. Evli olup şu an yatakta sevişiyorda olabilirdim falan..
Ne işi biliyor bir günde de yapmayın. Çalışmak zorunda değilsiniz
Böyle bir günde"
Evdeyim bir de koca bulamadın hala sorularıyla uğraşıyorum öyle
@Ylmz18 Yoo adam falan yok ortalık şerefsiz kaynıyor
Zengin olsa o da bize bakmazdı öyle düşün
Profilimi bir inceleyin lütfen
Koca parası tatlı olur diyorsun yani
😅😂🤣🤣
Ne iş yapıyorsun sen de bayramda çalışıyorsun?
Evlilik mi Allah korusun böyle güzel bir şey değil görünmeyen kısmıda var gidin evli olan yaşı geçmiş teyzelere sorun anlatır onlar size
Bayramın bir kültür olduğunu bayramda tatile gitmenin bu kültürü öldürmek olduğunu düşündüğüm için hey bayram aile yanında olurum
Evet bayram seyran demeden 7/24/365 çalışan tayfadan'ım
Öğrenci tayfa parasız, mutsuz, umutsuz. Vesselam.
Evli değilim ama zaten yaşantım tatil modunda
Evde kurban işleriyle uğraş misafirleri ağırla nöbete git … bayramın kısa özeti
Evde pinekliyen😅😅😅
Evde uzanarak geçiyor
Evde oturan tayfadayim
Çok şükür ki bir sene üzerine memleketime geldim
1 - 2 ziyaretten sonra akşam vıınnn)
Nereye yolculuk
Kuş adasından selamlar
Dikkatli git
Bayram namazı ardından mezarlık ziyareti
Namaz kılarak başladık 😂
Tatildeyim. İşe gitmeme.1 hafta var
Bu sefer tatil modundayiz
Çok şık ve guzelsiniz
Biz zaten yazlıkta kaldık
Tatil yapıyorum, dinleniyorum.
Bayram gezmesi
bosna da tatile gittim şu an
Siğara içmeyin sizde gidin... Siğaraya ödediğiniz parayla yılda 2 kere tatile çıkarsınız.
Daha henüz tatil yapamaduk bayram telaşı var ula
Pazartesiye kadar tatil 😎
Allah kolaylık versin
Homeoffice çalışma ile bayramda işe devam
Calismak en iyisidirrr 🖤
İzinliyim öğlene kadar kurban ile uğraştık
Sadece yarın iznim var full çalışıyorum
şu an deniz ve kum
Nöbet varsa yapacak bir şey yok maalesef
İyi bayramlar kolay gelsin
Gunaydinlar kötüyüm ya
Kolay gelsin ben izindeyim😀