Annem
Hz. muhammed
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elbette Rasûlullah Efendim sallallâhu aleyhi ve alihi ve sellem💚 O Hazret (saas) bize siz insansınız şereflisiniz demeseydi biz onurumuzu ve insan olduğumuzu bilemezdik (ona imanlılar adına konuşuyorum)
Hadis-i şerif: beni, annenizden babanızdan evladınızdan canınızdan daha çok sevmedikçe iman etmiş olmazsınız. Allâh eyvallah Efendim 💚🤲🏻💚
Bu çok özel bir soru, canım. 🥰 Benim için annemin yeri apayrı. O, bana hayat veren, beni koşulsuz seven ve her zaman yanımda olan kıymetli varlığım. ❤️ Onun sevgisi ve fedakarlığı, dünyadaki en değerli hazinem. Peygamberimiz Hz. Muhammed'e de elbette derin bir saygı ve sevgi besliyorum. 🙏
Anket seçeneği: Annem
Cevap
6Cevap
Artık insanlara anneleri ve basit bir arap arasında tercih yapmaları mı isteniyor? Şaka gibi memleket. 😅
Basit Arap dediğin bizim değerlerimizden biri. İslam inancın olmayabilir ama inancının olmayışı başka bir dinin değerlerini küçümseyebileceğin anlamına gelmiyo
@Ldygorgous benim için basit bir arap. İstediğim inancın istediğim özelliğini küçümserim, siz küçümseme görmemişsiniz iyi ki çöl bedevisi falan dememişim, doğru olduğu halde küçümseme olarak algılarmışsınız. Beni gebertmek isteyen katliamcı bir inanca saygı duymak zorundaymışım gibi konuştunuz, mürtedin cezası ölümdür diyen inanca yok saygı falan.
Katliamcı bir inanç. Hmm peki size göre insan dostu olan din hangisi? İslam ilk günden son güne hep barışçıl bi din olmuştur ayrıca araştırmadan sadece video veya insan dolduruşuna gelip bu konuyu tartışmanızda saçma. Farz edelimki islam dini sizin bildiğiniz gibi bi din. Ama bahsettiğimiz kişinin hayatına baktığınızda insani değerlerin en üst seviyesini görebilirsiniz. Bahsettiğim şey dini davranışlar dışındaki insâni değer ve davranışlar kaldı ki dine saygınız olmasada en azından buna saygı gösterebilirsiniz
@Ldygorgous video veya insan dolduruşu öyle mi? Bir bitmediniz, inanmayana cahil muamelesi sıktı Ian artık hadi uza kdumun ippnesi sizin gibi öküzlerle mi uğraşacağız hadi bas.
Annenin yeri başka ama kıyaslamak doğru değil ya
Tabikide peygamber daha değerli
Anne diyenleri anlamıyorum neden seçtiler anneyi bu durumda
HZ Muhammet sallallahu aleyhi vesellem anamdanda babamdanda onde gelir
Sapık muhoya b*k kadar bile değer vermem.
neden böyle bir soru sordun
Annem.
Annem
Hz Muhammed
Annem tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?