Anneniz sizden çok erkek kardeşlerinize daha fazla değer veriyor mu?

Biraz içimi dökmek istiyorum annem babam ayrıldı babamin şiddeti nedeniyle, annem bi eve çıktı benim bi küçügüm erkek kardeşimle yaşıyor. Evi tutması için çok yalvarmistim dayanmiyorum artık diye babamla kalıyodum cunku, ama annem evi tutarken hep söyle cumleler kullanıyor" tutucaktım tabi kardeşini ortada mi bırakim, kardeşini tek bırakır mıyım hic" hep boyle ama beni hic dusunmuyor evine mesela beni istemiyor bende gitmedim tabi. Maddi konularda da erkek kardeşlerim ne isterse destek oluyor ben bi gün marketten bi sabunluk aldım diye beni azarladıgini bilirim oturup aglamistim sinirden o gün buyuk abimde karşıma oturup gülüp dalga gecmişti, buyuk abim annemle aile meselelerinden konusmuyor anneme adım atsa annem koşa koşa gider, ben anneme bi kac gün mesaj atmasam arayip sormuyor mesaj atsamda bir gün sonra falan dönuyor bana hep, atanan ablama ise el pence divan hazır duruyor hep desede dedigini yapsam diye, bu evde babamla kaldım siddetle buyudugum bu evde tek ben kaldım sizce napim bu ev benim. için travmalarla dolu işe giremiyorum babam izin vermiyor ihtiyaclarimi alamiyorum bi genç kızın olması gerektiği gibi asgari düzeyde eşyam kiyafetlerim bile yok telefonumu bile yenileyemiyorum sizce napmaliyim
Güncellemeler
1 yıl
Erkek kardeşimde reşit ve çalışan bir birey
Güncellemeler
1 yıl
Sizce annemle iletişimi mi kesim mi? Beni yok saymasi kızı olarak sahip çikmamasi cok ağrıma gidiyor bu evde neler yaşandıgı bile bile benim burada olmama razı
Anneniz sizden çok erkek kardeşlerinize daha fazla değer veriyor mu?