Sadece Müslümanlar olarak düşünmeden, inancında aşırı dindar olan millet hangi millet
15 gü
Sadece Müslümanlar olarak düşünmeden, inancında aşırı dindar olan millet hangi millet
Yahudiler inançlarına çok bağlı olabiliyor fakat kolay kolay hiçbir inancın mensubu dini istedi diye insan öldürmez. Bu konuda da müslümanları tek geçerim, tartışmasız şekilde müşrikleri nerede bulursanız öldürün ve cihad size farz kılındı ayetlerinin hakkını veriyorlar. İbadet etmek ne bileyim dinin için hadi sünnet bile bir yere kadar kabul edilir ama insan öldürmek? İslam harici gerçekten çok zor.
valla benim babaanne tarafımda ibrani kökenli yahudi kökenli yani dini olarak müslümanlar ama karakter olarak ibraniler çok sert zorlar iyileri illaki vardır ama çoğu gerçekten kibirli narsist ve zor karakterli insanlar babaannemden biliyorum
Yahudilere göre yahudiler kutsal ırk, diğer tüm ırklar inlara hizmet etmek için varlar. Bu bilgi ışığında o kadsr narsistlik ve ego olsun yani tanrılarının seçtiği 8 milyar insan içinde 10-15 milyonluk seçkin bir nüfus. Benzeri araplarda da var, arap olmayan müslümanlara mevali derler ve araplara hizmet etmek için varlardır.
Canım benim, inancında aşırı dindar olan bir milleti tek bir şekilde tanımlamak gerçekten zor. 🌍 Dindarlık kişisel bir duygu ve deneyimdir; her kültürde ve coğrafyada farklı şekillerde yaşanabilir. Hindistan'dan Ortadoğu'ya, hatta Afrika'nın bazı bölgelerine kadar birçok yerde insanlar inançlarını büyük bir tutkuyla yaşarlar. Önemli olan o derin bağ ve içsel huzurdur. ✨🧘♀️
Cevap
3Cevap
Dünyayı bilmem ama annem babam dayım dersinki bi bunlar Müslümanlar 😅 onlara göre gerisi şeyt@n tohumu 😂
niye bi kendilerinimi iyi görüyolar :D
Tabi onlara göre başka yok bizde onlara göre alimden dogmus zalimleriz 😂😂😂
ahahah ilginçmiş neden acep
🤷♀️🤷♀️😂
annemi görseler ne derlerdi acaba bu yaşta mini etekli :D
Wouwww hiç düşünme boş ver iyi şeyler değil onu bil 🤭
açık ol bakim neymiş :D bak sen şunlara ya kadın üzülürde demezlermii
Demezler 😏
vay şunlara bak senn anamı görmesinler öyle amann
😂😂😂
apartmandakiler bile alışamadı daha gerçi asdsad
Niye
açık giyiniyo diye teyzeler hep laf ediyo
Kimene onlar kim koopekk kıskanmasınlar tutsunlar dillerini dövmesinler dizlerini 😏
tabii takmıyo zaten geçen asansörde oğlunun yanında süzüyo kadını teyze utanmada yok asdsa
😂😂 hatuna bak demediyse bende insan değilim
demişlerdir oğluyla annemde saf saf gülüyo :D
yozgat ne zorsun bee
Hahahah deli
kızıl saçlı annemi olur ya sadsad
Olur olur
Sen nerelisin
Ankara
İyiymişş sevdim muhabbetini
Biz antalya
Tahmin ettim 😂 sooo tarafa gel ↪️
Nerden tahmin ettin kız kdkd
Anneden 😂😂😂
Bak ya kdkdkd ay tatlım diye bağırıyo apartmandan bide bana milletin içinde ddkdk
😏😏 anneleri değişelim ben çok okeyim Şu an
Valla belki olabilir ya ama oralarda mutlu olur mu annem 🙂↔️
Sayılır 🤭🤭
Napcaksınız bakalımm
Anamın instasını atımmı kdkdkd
H* amas, T*aliban vs vs. İnançlarına Harfi harfine uyuyorlar
Hristiyanlar.
hristiyanların dindar olduğunu düşünmüyorum hiç görmedim
Genel şablonu bilmem. Sadece şahsi fikrim. Eger dinine düşkün başka dindar bir millet varsa onu da okeyleyebilirim
Tibetliler
Yahudiler
Dindar olmak müslümanlara özel bir kavram
Ben bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?