Kuzenimi para göz kızdan kurtardım iyi yapmış mıyım?

Görücü usulü ile tanıştırdılar kız başta böyle tatlı davrandı ve işler ciddiye binince kız bunları istedi evlenmem yoksa dedi ve kız köy evinde yaşıyor bir kere dışarı bile çıkmamış okumamış çalışmıyor ve bunları istedi bizden araba dubleks ev ve 2 kız kardeşine 6 tane Ajda bilezik 3 ona 3 ona kendisinin istediği değişik isimli kolyeler takılar babasına da hani kalın erkek bileklikleri olur ondan vs ben de teyzeme yaklaşılıp altından bununki dedim sonra kuzenim bunları karşılayamam dedi kusura bakmayın bozalım biz nişanı dedik kız hemen durumun yoksa niye evlilik hayali kuruyorsun dedi ben o an patladım full kız hayatı boyunca o boklu köyden çıkmamış okuma yazmayı zor biliyor okula gitmek istememiş babası kaç kez zorlamış ben okumak istemiyorum demiş kız küfür ettim o altın şeyinden altın çocuklar mı doğuracaksın leğen popolu vs baya baya küfür ettim cahilsin dedim

Güncellemeler
1 ay
Başta kızla güzelce konuştuk zaten hani zamanla arabayi alıriz dedik ve kuzenimin arabası var o kendine araba istiyor yaw kız kardeşlerine niye altın alalım babana niye alalım ya
Kuzenimi para göz kızdan kurtardım iyi yapmış mıyım?