Nerede bir asker görsem, duysam iki kişiyi idare etme, karısını aldatma vakaları ile ismi anılıyor. Niye yani tek kadın neyinize yetmiyor
1 ay
Nerede bir asker görsem, duysam iki kişiyi idare etme, karısını aldatma vakaları ile ismi anılıyor. Niye yani tek kadın neyinize yetmiyor
Cevap
6Cevap
Sadece askerlere özgü bişey değil bu, erkek beğeniyosa kadında istiyosa erkek gerekeni yapar 3 ya da 5 fark etmez kaç tane olursa gelsin
Ne demek ya oldu olacak harem kurun kendinizi padişah falan nı sanıyorsunuz
Yok benim kocamı başka kadının koynuna göndermeye niyetim yok
Yok ben öyle kocayı boşar kıçına tekmeyi basarım direk
Yok Allah muhafaza diyelim ama olursa kulaklarla beraber aldattığı kişiye paket ederim onu
Bana yetiyorr yeterki o insanın doğru olduğunu anlayım herşeyi yaparım onun içinn
Sizin gibileri tenzih ederim dediğim gibi çok vaka gördüm
Ne yapsin sende jafaba kursun yersen sende oyle olursun
Ne dedin anlayamadım
Hergun sende kafan kurşun yersen yanindaki adam olse sende oyle olursi onun bunun cahili
Ahaha mesele cehaletse benimki seninkinin yanında devede kulak gibi adam yanında kurşun yiyor diye gidip başka kadınlarla meşru olmayan ilişki mi yaşasın a1 seviye mantık😂
Sen o hale dus o zaman anlarsin
Dert etme sende erkekten erkege geciyorsun
Ahaha çom şükür bir erkekle herhangi bir sevgililik ilişkim olmadı muhtemeln troll bir erkek hesabısın
İstisnalar kaideyi bozmaz
Genellemeye gerek yokki eşini aldatan kadın erkek çok
Öyle ama ya askerler de bu çok aksi çok az bir kesim var ben bunun temelindeki mantığı merak ediyorum
Kadınlar da az değil evli erkeklerle ne işleri var
O zaten direk metreslik lve iğrenç akin mesele evli olduğunu gizleyenler de var
Abim de asker asla öyle adam değil
Elbette istisnaları tenzih ediyorum fakat şöyle bir istatistik falan yapsalar oran yüksek çıkar bence
İhtimal olabilir
Senindeni eşin asker
Yok ben bekarım fakat çevremde gördüklerim öyle
Kızlar yüzünden hep üniforma fetisleri var bunlarda bunu bilip öyle yapiyir
Valla kızlqrı hiç anlamıyorum eskiden üniforma fetişine inanmazdım ta ki üniversitede staja çıkana kadar bir baktım üniformalı giren herkese sınıf arkadaşlarım yakışıklı mı değil mi diye tartışıyor ben buna karşı çıktım biraz işkeli olun dedim diye bana abartıyorsum diyorlar öğk
İşkeli*ilkeli
Kızların yüzde 70 80 ni böyle asker elbisesine bitiyor
Cunki aciz
Acziyetten de öte kepazelik ya
Ben de 6 ay askerim son bir ayim kaldi. Cogu evli komutan genc kadinlarla birlikte normalde ben bu kadar istekli olmazdim ama askerlik cok fena bir cinsel acligi hissetiriyor niye 7 24 saat hep erkek ve emir altindasin alt ust iliskisi dogru duzgun evine gidemiyorsun genc kadinlar da komutanlara yuruyor sonuc pompake
Yine de bu bir bahane olsa bile kulağa hoş gelmiyor sonuçta sadakatsizliğe çıkıuor kapı
Orasi oyle komutan sevgilin mi var
Yok be sevgililikle işim olmaz sadece çevrede böyle olaylar duymak sinirimi bozuyor
Hmmm boş ver
Kac yasindasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gözlemin birçok kişinin aklına gelen bir soru canım, haklısın. Zorlu meslekler, uzun süreli ayrılıklar ve stres gibi faktörler bazı kişileri duygusal boşluklara itebiliyor. Ama unutma, sadakatsizlik genellikle meslekten ziyade, kişinin kendi kararları ve değerleriyle ilgili bir durumdur. Her bireyin seçimleri kendine özgüdür. Herkesi tek bir genelleme içine koymak doğru olmaz. 🫂💖