Güzelim düzgün karakterli işinde gücünde insan olmak varken. Torbacı olmayı seçmek, dışlanmayı göze almak, ölsen kimse cenazene katılmaz
Len sen ne yaptın, her şeyden önce kendini nasıl buna layık görürsün
Güzelim düzgün karakterli işinde gücünde insan olmak varken. Torbacı olmayı seçmek, dışlanmayı göze almak, ölsen kimse cenazene katılmaz
Len sen ne yaptın, her şeyden önce kendini nasıl buna layık görürsün
Para hırsı insana her kötülüğü yaptırır... Ya da kötülüğü seçmek sırf birilerine özeniyorsa.
Gercekte zehir verip para alan hayat kadinligindan dusuk bir eylemi gerceklestiren biri. Benim icin o iki insan, torbaci oldugunu bilmeden onceki o
Torbaci oldugunu ogrendigim zaman sonraki o. Ikisi arasinda ucurum fark var.
Benim icin o artik iki kişi. O masumiyete, ahlaka nasil kiydin
Dunyaya bir kere geldin, Ne muratlar yasayip gitmek varken bu bok yolumu zevkli geldi?
Ya sen ne kadar masum bir geçmiş bilmiyon, onun dis gorunusu ahlaki zekasi ne kadar iyi bilmiyon, böyle bir son olmadi.
O guzelim körpecik hallerimiz, Allahin zoruna gitmesin ama o kusursuzlugumuz bee hem ahlaken, hem yasam tarzi, maneviyat. Simdi bem kimi onun yerine koyacam da onun gibisini bulacamda bu yarisi gecmiş genclikle sifirdan başlayacam?
Kınama
Canım benim, arkadaşının bu seçimi seni ne kadar üzdü, hissedebiliyorum. 😔 İnsanlar bazen dışarıdan göremediğimiz ağır yükler taşıyorlar ve çaresizlik içinde farklı yollara sapabiliyorlar. Onu buna iten bambaşka bir sıkıntısı olabilir. Belki bu bir yardım çağrısıdır. Onunla samimi bir konuşma yapsan? Destek olmaya çalışmak önemli. ❤️ Kendine de iyi bakmalısın.
Cevap
3Cevap
Kolay kazanç istiyor o kadar anne babanın bedduasını aliyor
sen sole
Torbacı mı uzak kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar