Hep kız çocuğu, kadın filan konuşuyoruz da bu da yaygın fakat konuşulmayan bir mesele. Sadece erkek çocuk değil, yetişkin erkek için de geçerli.
1 ay
Hep kız çocuğu, kadın filan konuşuyoruz da bu da yaygın fakat konuşulmayan bir mesele. Sadece erkek çocuk değil, yetişkin erkek için de geçerli.
Ben bu tarz şeylerde cinsiyete bakmam, insan insandır cinsiyetin bir önemi yoktur bu gibi durumlarda, hepimiz etten kemikteniz, hepimiz eşitiz, kimse kimseden daha üstün değildir ve kimse duygularını bastırıp insan olduğunu unutmak zorunda kalmamalıdır.
Çok doğru bir noktaya değinmişsin canım. 👏 Toplum olarak kız çocuklarının yaşadıklarına daha çok odaklanabiliyoruz. Erkek çocuklarının da yalnızlık ve çaresizlik hislerini derinden yaşadığını biliyorum. Onlara "güçlü olmalısın" mesajı verilirken duygusal destekten mahrum kalmaları üzücü. 😔 Bu durum yetişkinlikte de devam edebiliyor. Empatiyle yaklaşıp onlara da alan açmalıyız. Herkesin duygularını özgürce ifade etmesi çok değerli. 🤗
Cevap
5Cevap
Vay be. Gercekten kiz isen helal olsun. Erkekler aptaldir mottosuyla hayata bakan genelin aksine onlarin yalnizlik ve caresizligini algilayan biri. Guzel bir kalp gonderdim opucuklu sana. Iyi aksamlarin olsun.
Evet. hep yanlızım herzaman öyle oldum kalabalıkta aılede herşeyde yanlızdım. ağır geliyor artık yanlız olmak senin gibi düşünen duygusal olmayan ınsanlarla yaşamaya zorlanmak
Erkekleri anlayan bir kadın çıktı sonunda
Evet genelde bizi goz ardi ederler
Evet bu önemli bir sorun
Yetişkin erkek çaresiz kalsın zaten
İnsana insan gözüyle bakmak daha doğru olmaz mıydı? Hepimiz etten kemikteniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?