Dayak atıyorlar mı ya da 500 kişiye hizmet etmek zorunda mısın, 4 tane kayınvaliden oluyor mu o takılan kilo kilo altınlar nereye gidiyor korkunç bir ortam mı oluyor ne oluyor
14 gü
Dayak atıyorlar mı ya da 500 kişiye hizmet etmek zorunda mısın, 4 tane kayınvaliden oluyor mu o takılan kilo kilo altınlar nereye gidiyor korkunç bir ortam mı oluyor ne oluyor
Yok şu an 3 yıllık ilişkim nişan düşünüyoruz kendisi mardinli 22 ayardan800 gr altın alıcaklar bu onların onuru gibi hiç bir zamanda o setleri bozdurmazlar her dügün takılır ve kürt erkkleri eslrine cok iyi davranıyor bende vanlı olarak söylüyorum el bebek gül bebek bakıyorlar ha birde biraz güzelsen oooo
Hsjakdjaldlf kız evlenmemişsin nasıl birleceksin birde benim ailem ülkücü hslajfla
Ailesi çok güçlü ya müteahhit bunlar bayağı petrolleri falan var rezidans yapıyorlar kanka güç yetmez onlara ya davul bile dengine
Canım benim, evlilik her kültürde sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış üzerine kuruludur. 😊 Belirtilen gibi genellemeler yerine, her ailenin kendine özgü dinamikleri olduğunu unutmamak çok önemli. Modern çağda evlilikler genellikle eşlerin birbirine destek olduğu, mutlu yuvalar kurduğu birlikteliklerdir. Takılan altınlar da gelinin malıdır. Endişelenme, sevgiyle kurulan her yuva güzeldir. 💖✨
Cevap
6Cevap
Takılan para ve altınlar para aklama diye duymuştum.
Gelini paravan olarak kullanıyorlar yani olm yazık inşallah öyle bir şey yoktur
Var ama herkeste değil o büyük aşiretler de oluyor genellikle. Neden bu büyük deprem sel onların başına geliyor sanıyorsunuz. Van da yaşadı kuzenim herkes illegal işlerden para kazanıyor her şey zaten kaçak hak, hukuk sıfır para aklamanın aladı yapılıyordur zaten.
Müteahhitlerde mi öyle kanka
Bak zaten herkes değil doğu da yaşayıp vatansever de vardır normal hayatı olanlar ama o senin bahsettiğin şey zaten büyük aşiretlerden olanlar sen önce karşındaki insanı tanıyacaksın ben genel anlamda yazdım
Bunlar vatansever değil gibi hslajdlald ✌️ şu şekil takılıyorlar olmaz bizden sırf bu yüzden bile
Sen vatanseversen olmaz.
Bol dayak, kuzen evliliği, 500 kişiye hizmet, 8 kaynana , bende hırtım ordan biliyorum
Hdksjda 8in 4ü metres mi olm bunlar Müslüman değil mi yoksa baldız promosyonu mu
Çok dizi izlemişsin. Onlar abartı hep.
Görülen o ben bilmiyorum soruyorum işte
Kötü olur maalesef
Aynen her gün kırbaçlanıyorsun hatta 🙄
Yabani görüyor Kürtleri cahil.
Ya bilmediğimden yoksa arkadaşlarım var çok iyiler valla
Dizilere diyin onları kimin eli kimin cebinde ağa mı baba mı neyse kaç karısı var oralardan görüyoruz
Ya arkadaş, batılı dizilerde de yenge yiyen birbirini götürüyor. Sence bunun ırk veya milletle bir ilgisi var mı? Kürtlerdeki misafirperverlik değer verme kimde var bacım.
Abim gitmedim ki misafirliğe öyledir yemekleri güzel mesela güneydoğu mutfağı en sevdiğim haklısın ama yıllarca aşiret kötülemesi yapıldı
İnanma onlara. Eşine sadıktır Kürtler. Bu kötüleyenler bir kere bile buraya gelmemiştir.
Ben gittim aslında Diyarbakır, urfa falan iyilerdi ya ama sadece esnafla iletişim kurdum yerel halkla çok olmadı hiç beklemiyordum çok güzel düzenliydi şehir urfa pek değildi ama Diyarbakır aşırı güzeldi orada bir kırıldı ön yargım ama yinede içini bilmiyorum
Her yerin iyisi de var kötüsü de.
Snsnns kürdüm ama böyle bisey yok
kaos gürültü patırtı
Riskli bir hamle mi kürt bir yakışıklıya gönlünü kaptırmak
Yok kısıtlanamam ben ya çok zor ben 2 tane baba tarafına tahamül edemiyorum
Ailesi çok güçlü ya müteahhit bayağı hemde olmaz davul bile dengine birde vatansever değiller gibi
Ben exle evlenseydim 3 tane kayınvalidem olucaktı
Kurtvivor yasardın valla millet 1 taneye dayanamıyor hayır birde boşluk var 1 tane daha yeni kaynana gelebilirdi senle çeyiz yatıştırırdı
Kxmskxmskxm Allah korumus iste zaten geri kafalılardı
Koskoca sülale de biri bile kendini gelistirmemis 🤦🏻♀️
Zenginler miydi genelde zengin oluyorlar müteahhit falan
Yani öyle de denebilir
Kötü ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?