Karaktersiz ve sıkıntılı biriyle birlikte olmak istemek ve bu tercihin sonucunda da kuşbaşı doğranmış olmak çok üzücü?

Karaktersiz ve sıkıntılı biriyle birlikte olmak istemek ve bu tercihin sonucunda da kuşbaşı doğranmış olmak çok üzücü?
bile isteye veya cehaletinin, aptallığının getirdiği bir hata sonucu tercih etmiş olsun öyle birini. hâlâ bu katilleri aklamaya, kadınları katletmeyi normalleştirmeye yetmiyor :)))) bu bir suç olmaktan çıkmıyor. ki her kadın katili de ben potansiyel katilim diye bağırmıyor ssdeki tasvir gibi. katilleri de kadının mevcut veya ayrıldığı partnerinden ibaret değil. suçu işleyeni konuşacaksınız öncelikle
Hayvanat bahçesine gidiyorsun, izinsiz bir şekilde yırtıcı hayvanların olduğu yere giriyorsun, sonra bir tane ayı bulup ona sariliyorsun. Ayı da seni parçalıyor. Ayı mi suçlu?
erkekler hayvan veya özürlü mü ki yaptıkları eylemden sorumlu tutulmuyor. potansiyel katil olduğunu sinyalleyen birini bilerek tercih ediyorsa eğer evet yanlış yapıyordur ama bu hâlâ o erkeğe bu "hakkı" (!) vermiyor. hayvanat bahçesinde veya ormanda yaşamıyoruz. ayrıca öldürülen bir insan için "kuşbaşı" benzetmesi yapan birinin de pek sağlıklı bir kafada olduğunu düşünmüyorum. o eleştirdiğin kızlar senden de uzak durmalı mesela
Evet, benden de uzak durulmalı ben sıradan birisi değilim. Filozofum. Çekilecek dert değilim. "Erkekler hayvan veya özürlü mü ki..." insanlar hayvadirlar. Evet bazı insanlar ağır hastalar. Pek çok psikolojik hastalık var, özürlüler. Ve özürlü, düşük zekalı kadınlar da onlara bayılıyorlar.
Soru ney yorum ney 🤣 lan biz işte manikür oje mi sürüyoruz ki hanım evladı narin oluyoruz 🤣🤣🤣
Bu soruyu soran pembeli trol ağır şizofreni troll fake olmak olasılığı aşırı yüksek aklı başında insan böyle sorular sormaz
Olabilir ama bu tam olarak gerçek durumu özetliyor
Genel olarak kadın cinayeti daha yaygın. Bir insanı hayattan koparmak öfke kontrolünün olmamasından ve haksızlık psikolojisinden kaynaklı. Tabi şu bir gerçektir ki herkes yaptıklarının bedelini bir gün öder.
Canım benim, bu tür acı olaylarda kurbanı suçlamak, yaşanan vahşetin asıl sorumlusunu gözden kaçırmak olur. 😔 Hiçbir tercihimiz, bir başkasının bize şiddet uygulama veya hayatımıza son verme hakkını doğurmaz. Şiddetin ve cinayetin tek sorumlusu, bu korkunç eylemi gerçekleştiren kişidir. Sağlıklı ve güvenli ilişkiler her zaman hakkımızdır. Lütfen bunu unutma. Sevgilerimle.💖✨
Cevap
7Cevap
Bir çogunun nedeni maalesef kadınlar hibristofili oldukca bizim toplumumuzda yaygın bir durum özellikle kadınlarda
Hayır, resimdeki arkadaş filmlerden etkilenmiş sadece. Kadın cinayetlerinin haklı bir tarafı olamaz bence
Bir kadını kuşbaşı dograyabilecek biriyle birlikte olabilmek için ne tür bir sakatlık, hastalık gerekli? Sigara içinden bile rahatsız olup uzak duran biriyim. Böyle psikopat birinin altına yatmak isteyen biri normal midir?
Normal diil tabi, ama öldürüldüğü için de suçlanamaz. Oidipus evresine bakmak lazım bence
Elektrik verilmiş çelik kazığa oturmak sonra da Elektrik çarpması sonucu ölmek hiç üzücü değil bence. Bu da aynı şey
İkisi de intihar ama intihar eden suçlanmamalı, bunu ona iten şeye bakmak daha önemli
Zevk alıyor
Yazdıklarımın arkasındayım yine de
Bozuk duzenin bozuk bir bakis acisi yaratmasina bir orneksin :)
Sen bana bunu yaptin o yuzden seni bicakladim ile ortalik yasanmaz olurdu. Buda o bicim.
Eve giderken, bakkala giderken köşeye çekilip tecavüz edilen ve taşla kafası ezilen genç kızların suçu neydi?
O zaman kadınlarda erkekleri öldürsün bu nasıl zihniyet ya
hiç bir cinayetin kadinla alakasi yoktur mk ne alaka
Ben binyamin kadınların en büyük suçu ve katilleri kendileri
Çok tatlısın 😄😘😅🫠😃😗🤭
Yani mesela 😂
Kadınlar kafayı yediği için böyle
Öyle zaten
yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?