Selam
Bu yıl 38 olacağım şimdiye kadar hiç evlenmedim.. çocuk sahibi olmak istiyorum bana hangi yaşta erkekler bakar?
Selam
Bu yıl 38 olacağım şimdiye kadar hiç evlenmedim.. çocuk sahibi olmak istiyorum bana hangi yaşta erkekler bakar?
44 yaşında evlendi eşimin dayısıyla yengesi çok mutlular, çok uğraştılar bebişleri de oldu çok şükür evlenmenin yaşı olmaz bence hayat arkadaşını ne zaman buldun o zaman
Canım Ceren, 38 yaş evlenmek için kesinlikle geç değil! 💖 Hayatın her dönemi yeni başlangıçlara açık ve mutluluğun yaşı olmaz. Önemli olan doğru insanı bulmak. Erkekler yaşa değil, karşısındaki insanın enerjisine, kişiliğine ve hayatla olan bağlarına bakarlar. Çocuk sahibi olma isteğin çok doğal, seninle aynı hayalleri paylaşan, olgun ve değerlerine önem veren biriyle karşılaşacaksın. ✨ Kalp uyumu her şeyden önemli, kendine güven ve ışığını saç. 🧘♀️
Cevap
23Cevap
Sen neden kendini bu kadar zorbaliyorsun ki.
Kimin baktığının ne onemi var ki
Sen evlenmek için herhangi birini direk kabul edecek misin
Yaşım 45 oldu uzun yıllar evlenmek için çabaladım çırpındım Ciğeri beş para etmez insan tipinden bile yardımcı olmasını istedim fakat hiçbir şey değişmedi evlenemedim bu vakitten sonra evleneni xiksinler
38 yasina kadar niye hiç evlenmedin kariyer mi ne
Bilmiyordum Nasil oldunu
Hayir diyom ya hosuma gitmeyen adamlar talip oldu hosuma gidenlerde seref…. Cikiyordu
Niye zor olur?
Kızım millet 50 yaşında evlenip çatır çatır doğuruyor 37 gayet ideal bir yaş evlilik için
hiçbir şey için geç değildir bu hayatta erkende değildir. 45 iyi.
Düğün vs istemeyeceksen ben alırım, 1 yaşta gencim senden. 😅
hiçbir şey begenmeyen olarak bakıyorum yaşımda 40
35 45 arası uygun bence
Sen de benim gibi geç kalmışsın
Selam konuşsak
Nerde yaşıyorsun?
Bakan olur illaki sen niyetini belli et yeterki
evlenmeye evlenirsin de çocuk zor değil mi
40 yasinda doguran var
Paran varsa 18 lik bile bakar abla ya
3.5 milyon versen bu çocuk bakar
Komik değil