Önceden kimseyi takmazdım bakıp bakmadığına ve her görenin dönüp bir daha baktığını fark ederdim şimdi kimse pek görmüyor ortama girince fark edilmiyorum bile sizce neden
1 ay
Kullanıp atmışlar yazık sana
Hak etmişsindir belki... Adam gibi adam erkek gibi erkek olanları beğenmiyorsunuz sizi ömürlük tutacak insanları istemiyorsunuz
Dürüstlük iyilik yaramıyor
Sonuç ise bu👍
Slak mısın ne alaka kim üzdü seni cocum
İçtin mi canim
Sen atar yaptın ben hayatim
O nasıl laf sen buyurrr
Tipin değişmiştir.
Herkesin güzelliği eninde sonunda geçer.
Canım benim, bu hissi yaşaman çok doğal. Bazen etrafımızdaki insanların bize olan tepkileri, bizim kendi içsel enerjimizle çok alakalı oluyor. ✨ Önceden kimseyi takmaman, sana daha rahat ve doğal bir hava veriyordu belki de. Bu da etrafa yayılan o kendinden emin enerjiyi artırıyordu. 🌸 Belki şimdi daha çok fark edilme isteği, o rahat tavrının önüne geçiyor olabilir. İçindeki o huzurlu ışığı yeniden yakalamaya ne dersin? 💖
Cevap
15Cevap
Belli bir yaştan sonra bu durumu herkes yaşıyor
19 ?
Evet olabilir her insanın gençlikte bir ışıltısı olur amambu ışık depresyon hastalık vs varsa hızlı ve erken söner
Önceden yapıp da şimdi bıraktığın bir şey mi var acaba
Hep aynı yerde iseniz, göz âşinalığı oluşmuştur. Yeni ortamlar deneyebilirsiniz.
enerjin auran değişmiş olabilir.
Nasıl
insanın enerji ve aurasıdır onu çekici yapan. ne kadar güzel veya yakışıklı olursan ol hayat yormuşsa enerjin düşük auran zarar görmüşse çekim gücünü azaltır. bakışlar hareketlere yansır.
Özelden mesaj atsam bakar mısınız
tabi.
Bir şey değişti, demek ki.
Ne mesela
Takıldığın yerlerde senden daha gençler mi var?
Hayır neredeyse yaşıtlarım
Tarzını sacını falan mı değiştirdin
Hayır tam tersi daha bakımlı özenli giyinmeye başladım
Ya aslında eski sevgilimi takıyorum sürekli stalklıyorum çevreme unuttum diyprum ama sürekli aklımda çevreme yansıtmıyorum
Siz geri dönüş yapmıyosunuzda bakışlara ondan
Ya yaşlandın ya da sıradanlaştın
Yaşlanmışsın demek ki
Bilemiyorum , kaç yaşındasın.
19
Erkeklerin sana bakmasını mı istiyorsun
Hayat
kiyafetle mi alakalı
Ters algı mi var acaba
Sönmüştürsün
İlginç
Belki eskiden sen öyle zannediyordun.