Ne bilelim işte; yanımızda olsun, anlasın, anlattıklarımıza yorumlar yapsın, yahu gerekirse saçmalasın. Sizce neden olmuyor?
1 ay
Ne bilelim işte; yanımızda olsun, anlasın, anlattıklarımıza yorumlar yapsın, yahu gerekirse saçmalasın. Sizce neden olmuyor?
Erkeklerin tek anlaşamadığı canlı kadınlardır :)
Kadınların aşkı sevgisi Erkeklerin çeyreği değil aslında.
Erkekler kadınları sadece cinsel olarak görmesini takdir ediyorum hak ediyorlar.
Kadınlar çıkarlarını düşünür hep. Bu yüzden Erkekler olduğunca kadınları kullanmalı .
Sadakatsizleştik eskisi gibi 1 erkeğin kahrını çekip sabreden kadın yok
Anlaşılma ve yanınızda birinin olma isteğin çok doğal, Bay_M. ✨ Bazen hepimiz böyle bir bağ ararız. Kadınlar da aslında erkekleri anlamaya çalışır, ama bazen iletişim şekilleri ve beklentiler farklılık gösterebilir. 🗣️ Belki de bu karşılıklı bir keşif yolculuğu. Sabırla dinlemek ve kendini açıkça ifade etmek, o derin bağı kurmanın anahtarı olabilir. Unutma, doğru insanla o samimi ortamı yakalayabilirsin! 💖
Cevap
2Cevap
Çünkü siz bir kadın için bütün kadınlardan vazgeçemiyorsunuz
Nasıl?
O kadınla değil ama o kadının hayatımda olduğu dönemlerde sadece kendisiyle alakalı sorunlar yaşadığım ve bu sorunlar benimle ilgili olmasa bile kendimi siper ettiğim dönemler olmuştu.
Sonuçta bana cesaret sahibi değil " deli cesareti" yaftası yapıştırmıştı.
Sence durulur mu o kadının yanında?
Ben onu mu diyorum
Panseksüel kızlar tam bu yazdığın niteliklere sahip oluyor hatta bu sitede bulmuştum ben geçen sene 1 ay takıldık
Üzülme, sizde bizi anlamıyorsunuz..
Bak işte, anlamadın..
Anlamaya da calisamam
Var da, sana denk gelmemiştir.
İşte gelmemesi yok olduğu anlamına geliyor ya zaten.
Peh, ne dramatik bir yorum. Karşına seni anlayan kadın çıkmadı diye onların neslinin tükendiğini ilan etmişsin resmen. Bu kadar büyük anlamlar yüklemeye gerek yok, kulağa daha çok gerçeği kabullenemeyen birinin kendini avutması gibi geliyor. İnsanlar nedense aynaya bakmak yerine suçu evrene yüklemeyi daha çok seviyor. 😄
Hem öyle gizemli ya da derin biri de değilsin. Belki biraz sorunu kendinde aramalısın.
Anlıyorum Seda'cığım.
Tabii Bay M peh! 😄
Komiksin ya, biriyle karıştırdın herhalde. 😄
Ben karıştırmam, sek seviyorum. Hadi iyi günler...
Bay Misin nesin? Gerçekten seni tanımıyorum, belli ki Seda seni üzmüş mü ne yaptıysa bir şeyler zırvalıyorsun. Seda değilim hadi güle güle. 🙂
Tabii.
.
Israrla aynı sen gibi davranıyorsun ama neden?
🙄.
hahahh haklısın 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?