Evlilik ve annelikten sonra küçük bir ilçede sıfırdan nasıl arkadaş çevresi kurabilirim?

Merhaba, içimi dökmeye ve gerçekten mantıklı tavsiyelere çok ihtiyacım var...
28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Normalde İç Anadolu’nun turistik bir ilçesine üniversite okumak için gelmiştim, evlenince tamamen buraya yerleştim. Bir kızım var, şu an ikincisine hamileyim.
Evlenmeden önce acayip neşeli, sosyal, kendi parasını kazanan ve hayat dolu biriydim. Evlilikle birlikte işimi bırakmak zorunda kaldım. Zamanla arkadaşlarımla aramıza mesafeler girdi, karşılıklı olarak koptuk. Şu an bu ilçede ne özel günümde çağırabileceğim ne de dışarıda karşılıklı bir kahve içebileceğim tek bir arkadaşım bile yok. Üstüne üstlük eşim tarafından da hem duygusal hem de fiziki olarak sürekli yalnız bırakılıyorum. Kendimi çok yalnız ve sıkışmış hissediyorum.
Eski sosyal, cıvıl cıvıl halime geri dönmek, burada kendime sıfırdan temiz bir çevre kurmak istiyorum. Benim durumumu yaşayan var mı? Bu sessizliği nasıl bozabilirim, yeniden nasıl arkadaşlıklar edinebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Evlilik ve annelikten sonra küçük bir ilçede sıfırdan nasıl arkadaş çevresi kurabilirim?