Kız 23 yaşında, erkek 34 yaşında. Detaylı yorum yapar mısınız
1 ay
Kız 23 yaşında, erkek 34 yaşında. Detaylı yorum yapar mısınız
Yaş farkı tek başına sorun değil ama bu aralıkta hayat tecrübesi, olgunluk ve maddi durum farkları çatışma çıkarabilir. 23'te hâlâ kendini tanıma, kariyer oturtma dönemi varken 34'te genellikle daha oturmuş bir hayat beklenir. Eğer ikisi de bu farkın getirdiği beklenti ve güç dengesizliğinin farkındaysa ve açıkça konuşabiliyorsa yürüyebilir. Ama korumacılık, kıskançlık veya "ben daha iyi bilirim" tavrı girerse işler çabuk çirkinleşir.
Canım benim, yaş farkı tek başına bir evliliğin nasıl olacağını belirlemez ki. Önemli olan iki insanın birbirini ne kadar anladığı, saygı duyduğu ve aynı hayata bakış açısına sahip olmasıdır. Ortak değerleriniz, iletişiminiz ve sevginiz güçlüyse, yaş sadece bir sayıdan ibaret kalır. Kalplerinizin uyumu çok daha kıymetlidir bence. 🥰💖
Cevap
10Cevap
Oof harika olur aleti ağzına alınca 34 yaşındaki erkek mutluluğu anlatılmaz
Bu ne alaka şu an
Yani 34 yaş olarak genç çıtır severiz buda evlilikte iyi olur
Haa şöyle diyim 10sene sonra erkek senin için çöp değerine gelir
Neden 10 sene sonra öyle olur
Erkekler 40/45 den sonra çekilmez hallere giren tipler. Yani bu yaşlarda genc kadın ilgi çekici gelir ama. Bir 10 sene sonra senin düşünce yapın ona canım saçma gereksiz. Gelir seni umursamaz. Seni sadece hizmetci gören biri olarak görür.. yani kafa yapısı 10 sene sonra sana o evliliği isyan edecek konuma getirece
O 40 yaşındayken 29 yaşında oluyorum nasıl oluruz mesela
Sen gezip bir yerlere gitmek istersin o evde yatıp ne halin varsa gör kafasında olur . Bir kuzenim var senin gibi 10 yaş büyük birine aşık oldum dedi evlendi şimdi boşanmaya kalkıyor boşanamıyor kocası çalışmıyor karısı arkadaş gurubu ile gezerken kocası evde alkol bağımlısı. Boşanmak istiyorum diyor ciddiye alan yok ölüm tehdidi alıyor. Benzer bir olay birinde oldu adam ayrılmak istiyorum deyince kadını bıçakladı 7/8 yerinden kadın çanını zor kurtardı.. Bilmiyorum yaş grubu birini bulamazsan hep sorun olacak erkek genç kadını seks açısından ister senden hevesini aldıktan sonra kim si.. kine takar seni kafasına giriyor yani
Boşanırım ben de
Boşanabilirsen ne ala.. boşanmazsan seni katleder yani adalet bekleme ülkede. Evlik konusu mantıklı düşün bu yüzden
Aşk meşk yok yani
Niye boşanamayacağım
O öyle bir erkek değil
Bilmiyorum boşanmaya razı ise evlen bir kaç sene çoçuk yapma. Kafan yatmazsa dediğimiz gibi oldugunu anlayınca boşanırsın ozaman
Çocuk olursa boşanmak istesem sıkıntı mı olur
O çocuk sorunları ile tek başına üstesinden gelemeyebilirsin. Aşık oldum deyip evlenmeyen insanlar mantık evliliğinde hemen çocuk yapmazlar bu yüzden ayrılınca tek başına daha kolay ama çocuklu olursan hayat daha zorlar böyle düşün. Yani soruna gören genel sorun yaş farkı çok
Erkek arkadaşım hemen çocuk istiyor ama
Amacı zaten yaşı geçti diye çocuk istemesi normal beklentiler yaşa göre değişir işte
Amacı yaştı geçti diye çocuk istemesi derken
Senle aynı yaşta olsa evlenir bir kaç sene gezip tozup evlilik uyumuna bakar. Tercih senin bende 35 yaşındayım. Biri 31. Biri 32 yaşında 2 ilişkim oldu nikah kıymadan ayrıldım kafaları uymuyor bana yaş farkı 3 /4 de uymazken 10 yaş hiç uymaz. Arkadaşım başlık parası ile. Kendinden 15 yaş. Küçük karı aldı evlendiğine pişman 5 senedir evli oğlu var yoksa boşanırım diyor. Yaş farkı genel olarak hep sorun çıkıyor evlendikten sonra
Yine evleneceğiz zaten yazın nişanımız olacak
Anladım evlen bol bol seks yap ama çocuk için acele etme inşallah zevkli bir evliliğin olur
Sen neden çocuk için acele etme diyorsun onu anlamadım ben
Kafa uymaz ayrılırsan çoçuk bari rezil olmasın diye
O hemen çocuk istiyor ama
Sen doğur ben doğuramam dersin. Bir iki sene si ki ni taşla ezsin
İkna etmeye çalışır çocuk için
Korunma yöntemleri kullan
Ona da razı gelmez işte
Onuda gizli saklı kendi in yap
Spiral mi taktırayım
Evet
Çoçuk istediğinde de sökerler
En az 2 sene aklın varsa çoçuk yapma baktın her şey şimdiki gibi mutlusun yaparsın kafana yatmazsa boşanıtsın
2 sene beklemez ki
Beklemezse ayrıl işte
Saçmalama hem ben de anne olmak istiyorum gençken
Yaşıtın birini bulup neden aynı şeyleri istemiyorsun 24 25 yaşında biri uygun ama 34. 35 lar neden tercih ediliyor
24 25 yaşında bir erkek çocuk gibi geliyor bana ayrıca onu seviyorum yani 34 yaşında olsa da
Peki evlen 10 sene sonra pişman olunca. Bunu söylediler ben s iklemedim evlendim dersen şaşırma ama hayat senin kararların inşallah mutlu eder
Neden 10 sene sonra pişman olacağımdan bu kadar çok eminsin anladım
Ölmezsek 10 sene sonra gel. Ozaman konuşalım bunu
Şu an açıkla pişman olmak istemiyorum
Sana söyledim sen 10 sene sonra hayatı yeni yeni öğrenip dolu dolu yaşamak isteyeceksin. Ama o 10 sene sonra sadece seni evde köle gibi kullanacak kafaya sahip olacak olay bu.. hayata bakış açısı değişiyor her yaşa göre. Ve sen daha toy birisin o gözü açık.. sen gözün açılınca o zaman anlayacaksın nelerden hata yaptığını.
Ama o bana göre daha enerjik, gezmeyi seviyor
10 sene sonra ne olacak birde onu gör ben bile yaş değiştikçe hayat anlayışım değişiyor
10 sene sonra ben 33 yaşında oluyorum o da 44 yaşında oluyor
45 den sonra bir şey bekleme sevgi olarak
E ben de aldatırım daha genç erkekle
Bilmem bu tercih meselesi ama sevgi bulamazsın diye diyoruz. 45 den sonra erkekler çekilmez bir hal alacak
Hiç mi sevgi göstermezler mesela nasıl olurlar
Hiç göstermezler sürekli tartışma yaratan ancak azdıgı zaman karsına yanaşan. Tabiri caizse öküz olacaklar
Hadi ya 😔
Huy değiştirip gay olan var. güzel kardeşim olup karısını başka erkeğe sunan güzel kardeşim var bu yüzden sıkıntı ya evlilik cidden iyi olmalı yoksa sıkıntı var hep
Yok daha neler artık
Olmadı sen adamı becerizsin sorun değil
kullandırmayın kendinizi 30luk pc erkeklere ya. gitsin kendi yaşındakilerle takılsın 11 yaş küçük kıza göz koyacağına
Niye yasak mı 11 yaş küçük kızdan hoşlanması
yasak
Nedenmiş
Hem kullandırma ne alaka
ne halt yiyorsan ye ya
Senın için çok zor olur
Neden
Kıza zor olur
Neden
Olmaz
Uyumsuz ve pişmanlık sebebi olur
Olabilir isteğe bağlı