Herkes yalnız yaşama derdinde.
Yahu iki gündür evde yalnızım. Hiç de iyi bir şey değil. Şu evde şu an ful+ful rahat olmanın dışında bir avantajı yok bence..
Herkes yalnız yaşama derdinde.
Yahu iki gündür evde yalnızım. Hiç de iyi bir şey değil. Şu evde şu an ful+ful rahat olmanın dışında bir avantajı yok bence..
Cevap
4Cevap
Yaşamak uzun soluklu bir kelime ama 1-2 yıllığına yaşanır bence. Kendiyle barışan insan bundan keyif alır gibime geliyor
Yaşanmadan bilinmez yaa. Ben denedim de yani 2 yıl kadar yalnız yaşadım ama evde 2 saat yalnız kalmak bile bana işkence gibi geldi hep. Yani bi de yoğun ve sosyal bi ortamım olmasına rağmen.. Hiç alışamadım hiç
Tabi ki seviyorum kendimi. Yani evde deliriyorum çık şükür öyle şeylerim yok. Çalışıyorum ve yoğun oluyorum bazen. Benim için sorun olan tek nokta evde başka birisinin daha olmaması. Sıkılıyorum bu duruma. Şartlar ve imkanlatim iyi olmasına rağmen hapishane gibi geliyor bana.
*Delirmiyorum çok şükür olacaktı. Yazım hatası olmuş
Ben de tam tersiyim yaa. şu an sen öyle diyince aklıma geldi, üniversitede vize final haftası olunca okul kantininden hiç çıkmazdım mesela. O ugultunun içinde okuduğum, yazıp çözdüğüm hersey aklıma kazanırdı resmen. Hatta formülleri böyle takır takır ezberlerdim. Kütüphaneye gitmem hiç, o sessiz ortamda en ufak bir tık sesi benim tüm motivasyonu mahvederdi. Biraz ters biriyim di mii?
Nasıl yani? Tam olarak anlayamadım. Psikolog musunuz? şu an kafamda 50 tane ses cikmaya başladı ne yazacağımı bilemedim
Ben sakinliği severim. Aynı şekilde doğayı ve huzuru da ararım. Elbette yalnız olmaktan hoşlandığım zamanlar da oluyo. Çünkü gün içinde zaten insanlarla hep iç içeyim. İsim haricinde sosyal ortam da var. Günün büyük çoğunluğunda zaten sıkılmak gibi Bi durumum olmuyor. Ama sadece uyumak için zamanım kaldığında eve geldiğimde bile yalnız olunca bu zoruma gidiyor biraz. Yani kendimi eksik hissediyorum. Bi kedi bile olsa evde havası değişir yaa
Nasıl gidicem bilmiyorum kii.. umarım yaniliyosundur. Hasta hissettim kendimi bir an
Hayır öyle takıntı haline getirmiyorum. Hani insanın canı sıkılır ya öyle işte. Aile bağım da güçlü biraz. Aile ev ortamını seven, benimseyen biriyim. O yüzden de sıkılıyor olabilirim.
Düşünceniz için ayrıca teşekkür ederim bu arada 🌸
25 senelik hayalimi yaşıyorsun
Saygı duyarım ama çok da iyi bi hayal değil bence. En azından 1+1 olmalı diye düşünüyorum. Daha önce 2 yıla yakın yalnız yaşadım ama asla alışamadım. Şimdi 2 güne zor tahammül ediyorum artık.
asla anlamıcam sorry
En azından tecrübe etme fırsatı bulursun umarımm
Bazen insan ses ariyor evet
Arıyor valla. Şaka gibi ama insanın kulağında sessizlik çınlıyor resmen
O kadar kötü ki iyiyi aramanı sağlıyor
Aynen çıkın çıkın gelin diyorum
o sıkıntı, paketi biraz düşür
Eywallah
evde donumla gezebiliyorum
Abi çıplak gezsen nolcak ki O kadar rahat tamam ama yürümüyor yaw
10 yıldır falan tekim ben gayet mük
Yalnız yaşar yalnız ölürüm diyosun. Alıştığım Bi durum değil sevmem yalnızlığı
Senın evlenmen lazım
Demaa. Bi hafta sonra boşarım 😄
niyeymis😄
E bi hafta sonra evi basarlar da ondan 😄 Bi buku yemediğin kalmıştı demesinler bana 😅
Rahatım stressizim
Rahatım ama stresliyim
herseyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık hissini çok iyi anlıyorum, hele böyle anlarda insan kendini boşlukta hissedebilir. 😔 Ama bir yandan da, kendi alanında olmak kendini dinlemek, hobilerine vakit ayırmak için harika bir fırsat sunar. ✨ Bu, kendini yeniden keşfetme ve iç huzurunu bulma yolculuğunda önemli bir durak olabilir. Kendi ritmini belirlemek de çok güzel bir özgürlük bence! 🧘♀️