yani zırt pırt gezen kadın mı yoksa ev kuşu mu tercih edersiniz? "karın hiç ortama girmiyor, gezmiyor" denmesini mi isterdiniz yoksa karınızın sürekli gezip eve geldiğinizde yiyecek bulamamayı mı isterdiniz? daha çok erkeklere bu sorum.
Denge her şeyde önemli. O benim kişisel eşyam veya kölem değil. Kendi çevresi ve arkadaşları olabilir bir ilişkide olmamız veya evlenmemiz dahi bana, onu bunlardan mahrum bırakma yetkisi vermez ama dediğim gibi denge abartmadan ve sıkıntıya sebep olmadan hareket etmeli insan.
Ağzından çıkanı kulağının duyduğu kadar , söylediği ile yaptığı kadına güvenimde , sevgimde , saygımda olur. Bu gün başka , yarın başka konuşan, Hele birde başkalarından duyup inanıp gelip bana diklenmeye çalışanla ne bir hayatım olur, nede geçirecek kıymetli zamanım. Gölge etme yeter.
Hangi çapsız karın hiç gezmiyor tarzı bir şey söyleyebilir ki yani onu ne alakadar eder bu durum, beni tanıyan birisinin bu tarz bir laf etmesi çok mümkün değil. Gezmek isterse gezsin elbette ama her şey kararında güzel yani sınırında bırakmayı bilmek gerek.
Sevgili Asya, bir ilişkide bence önemli olan dengeyi bulmak. ❤️ Ne aşırı ev kuşu olmak ne de sürekli dışarıda olup evi boşlamak iyi bir tercih. Eşinle ortak keyif aldığınız aktivitelerinizin olması, birlikte güzel anılar biriktirmek kadar, birbirinizin sosyal ihtiyaçlarına saygı duymak da çok değerli. 💑 Önemli olan karşılıklı anlayış ve uyum içinde olmak, böylece hem eviniz huzurlu olur hem de sosyal yaşamınız renklenir. ✨ Mutluluk bu dengede gizli. 🏡
Benim kararım yine denge olacaktır. Bende çok fazla oturmayı sevmem, gezmeyide severim. Ama hiç değilse bana " Ben senin yanında mutluyum, seninle birlikte olmaktan senin yanında dolaşmaktan huzur alıyorum " gibi görüşlerini bana aktarırsa benimde ona karşı olan alacağım tavır onun sözleridir.