42 yaşındayım, hemşireyim sizce boşanırsam yalnız kalır mıyım...
1 ay
42 yaşındayım, hemşireyim sizce boşanırsam yalnız kalır mıyım...
Adına üzüldüm. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
Zamanında kendinden bu kadar büyük biriyle evlenmeyecektu, şimdi boşanma hakkın yok bence çünkü adam bu yaşında yalnız kalacak ayrıca 21 yıllık emek, aşk yazık cidden yapma
Canım, 21 yıllık bir evliliği bitirme düşüncesi elbette çok zorlayıcı ve içinden geçtiğin duygular çok doğal. Yalnız kalma korkun da gayet anlaşılır bir endişe. Ancak 42 yaşında bir hemşire olarak kendi ayakların üzerinde durabilecek gücün var, bunu unutma. Önemli olan senin mutluluğun ve huzurun. Bu büyük kararı almadan önce iç sesini dinle ve belki profesyonel bir destekle bu süreci değerlendir. Kendine değer verdiğin sürece yalnızlık hissetmezsin. ✨🌸🦋
Cevap
19Cevap
boşan evlenmeden önce aklın neredeydi? kızı yaşında olduğunuz adamlarla evleniyorsunuz
Kalmayabilirsin sanırım olgun seven genç çok ve bakımlıysan birde
Bence kalmazsın eğer bakımlıysan genç erkek bile bulursun
Merak etme bu ülkede bir kadının yalnız kalmaz çok bulursun
Neden yalnız kalasın ne demişler Karun kadar malın olacağına 250 gram... Olsun
Yalnız kalırsın tabi ml boşandın ya
Ben ilgşlenşrşm senle korkma
Seni alan olur merak etme
Kalmazsin bence.. Bunu detayli konusalim
Kalmazsın ama hiç de mutlu olamazsın
Sorun sebeb ne ki 😒
Niçin evlendin?
Cinsel olarak zor olur