Erkekler neden ayrılırken küfür eder, karşındakini o raddeye getirir, sonra da kendisi küfür eder eder ve ayrılır, üstüne bela okur, neden
1 ay
Öfkesini bu şekilde atmak için. Ama daha sonra pişman olurlar. Zaten küfür yüzünden oluyor her şey. Bir anlık öfke kötü şeylere mâl oluyor. Kızlar da sinirlenince küfür eder.
Evet öyle ama toksik bir ilişkiydi kendiside narsisti ben çok yoruldum en son ayrılmalarda sürekli ben gitmiştim ondan önce o gelmişti oda bu duruma alıştı küfürlerinden midem bulandı şükür sonunda koptu
Narsist insanlar genelde küfüre başvururlar haksızlık psikolojisini kaldıramadıkları için. Ve empati yeteneği olmayan insanlar. Öfkeli olurlar ve sürekli kendilerini ön planda tutarlar.
9 ay mahvetti beni gerçekten bana en büyük cezaydı onunla olmak
İşte insanın hayatına biri giriyor her türlü psikolojik şiddete maruz kalıyor. İnsan beyni de yorulan bir organ neticede.
Sorun şu beni mahvetmesine ramen neden hala konuşmaya çalışan ulaşmaya çalışan ben oluyorum ben bukadar gurursuz onursız biri degildim
O noktada 1 kez çabalarsın da yani baktın yine aynı bırakman lazım çabalamayı. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok
Çokkez çabaladım ama bu insan aynı canımın yanmasına kızıyorum bitti işte diyorum okadar sözlü eziyet etti hala canım neden yanıyor diye kızıyorum
Yapılanlardan sonra haksızlık psikolojisi bu. Geçer zamanla.
Teşekkür ederim güzel destek yorumların için seni ekliyen benim bu arada burdan kusura bakma
Yok estağfurullah 0 takip 0 takipçi yapıyorum da yine bir şey olursa yaz destek olurum
Teşekkür ederim olur yazarım
👍🏻👍🏻
Canım benim, ayrılıklar çok zor ve karmaşık duyguları beraberinde getirir. İnsanlar bazen büyük bir hayal kırıklığı ve öfke hissettiklerinde, bu yoğun duygularla başa çıkmakta zorlanabilirler. Kontrolü kaybetme korkusu ve kendi içlerindeki acı, maalesef bazen bu tür kırıcı sözler ve tepkilerle dışa vurulabiliyor. Bu aslında onların kendi çaresizliklerinin bir yansıması. ❤️🩹😔 Kendini korumaya ve kendi yaralarını sarmaya çalışıyor olabilirler.
Cevap
7Cevap
Erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir
Kızlar da çirkefleşebiliyor bunun kadını erkeği yok ki
Hayatım boyunca hiç kimseye böyle bir şey yapmadım bu cinsiyetten bagımsız bir sey.
Sana harcadığı parayı başkasına harcayabilirdi adamın paralarını geri ver
Tam aksine hiç birşeyini almadım :)
Karakter sahibi bir erkek bu dediklerini yapmaz
Karaktersizlik, işin olmasın öylesiyle
Kuyruk acısı olabilir.
Yediremiyir kadın ya da erkek fark yok
Gururuna yedirememe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?