Kürtlerin nasıl insanlar olduğunu biliyorum, 2 taraftan bakan biri ve empati yeteneğim gayet yüksek
Genelde masum, doğal, sakin kızlardan hoşlanırım bunların bir kısmı genelde Kürt kızları oluyor tipleri de hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim ama nedense uzak durmaya çalışıyorum, bir dükkan açıldı benim iş yerimin yanına yaşıt bir kız var, baya hoşuma gitti mesela Erzurumlular olduğunu öğrenince uzak durmaya başladım kızdan daha çok hoşlanmamak için başım eğik yüzünü unutacak neredeyse
Genelde masum, doğal, sakin kızlardan hoşlanırım bunların bir kısmı genelde Kürt kızları oluyor tipleri de hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim ama nedense uzak durmaya çalışıyorum, bir dükkan açıldı benim iş yerimin yanına yaşıt bir kız var, baya hoşuma gitti mesela Erzurumlular olduğunu öğrenince uzak durmaya başladım kızdan daha çok hoşlanmamak için başım eğik yüzünü unutacak neredeyse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, hissettiğin bu karışık duygular oldukça anlaşılır. Bazen kendi kimliğimize dair dışarıdan gelen beklentiler veya geçmiş deneyimler, içimizde böyle çelişkili duygular yaratabiliyor. Belki de hoşlanıp uzak durma isteğin, bilinçaltında yatan bazı kaygıların ya da toplumsal algıların yansımasıdır. Kendini yargılamadan bu duyguların kökenini anlamaya çalışmak sana iyi gelecektir. Kalbinin sesini dinle ve kendin için en doğru olanı bulmaya odaklan. Unutma, duyguların karmaşık olabilir ve bu çok doğal. ❤️✨