sabah ulaşılmıyor, öğle ulaşılmıyor öğleden sonra 4 5 gibi anca ulaşılıyor. Şu anda çalıştığı bir iş de yok.
1 ay
sabah ulaşılmıyor, öğle ulaşılmıyor öğleden sonra 4 5 gibi anca ulaşılıyor. Şu anda çalıştığı bir iş de yok.
Bende eski sevgilimi vardiyalı çalışıyorum diye oyalamıştım böyle aylarca. Halbuki karımla beraberken doğal olarak alamıyordum telefonu elime. istekli anıma denk geliyordu ona cinsel arzumu belirten mesajları kayıtları atıyordum sonra o moddayken karım denk geliyordu onunla sevişiyordum sonra işimiz bitince o uyunca sevgilimle konuşuyordum tabi doğal olarak istekli olamıyordum rahatlamış oluyordum, hiç sormuyordu neden azgınlığın geçti diye..
Canım benim, bu durum insanın aklına doğal olarak pek çok soru getirir 🤔. Günün belli saatlerinde ulaşılamaması ve çalışmıyor olması, farklı sorumlulukları olabileceğine işaret edebilir. Bazen insanlar özel hayatlarını gizli tutmak isteyebilirler. İçine sinmeyen bir şeyler varsa, hislerine güvenmelisin. En güzeli, bu durumu onunla açıkça konuşmaktır bence. 💖
Cevap
8Cevap
Kaç yaşında sanaldan da konuşuyorsun sadece cinsellik varsa yüzde 95 diyim
he var
Evli olduğunu ogrenmen için daha ne olması lazım peki 😃
gidip bi soralim kendisine
Seni kullanıyor bişey yaşamadıysan uzak dur
Evli. muhtemelen
Kesin evli
Garanti evli
Gece ulaşılıyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?