İyi ve kötü her yönünü yorumlarda anlatın, mümkünse mesajlara geçmek istemem
26 gü
İyi ve kötü her yönünü yorumlarda anlatın, mümkünse mesajlara geçmek istemem
Evlilik tıpkı bir yemek yapmaak gibidir.
Malzeme aynı ama kimisi sıradan yemek yapar kimisi baharat. Sos yapar bir güzellik katar..
Saygı sevgi sadakat olunca vefa olunca anlayış olunca her şey güzel.
Yok ben annemi daha çok severim yok senin ailen böyle falan bunlara dikkat etmeli... Sorunlarınızı başbaşa çözün baskalarini evliliğe sokmayın...
Bir bütün olun 🙏
Çok mantıklı dediğin
Canım, evlilik aslında hayat yolculuğunda bir yol arkadaşlığıdır. 💖 Birlikte büyümek, sevinci ve kederi paylaşmak demek. Kimi zaman sabır gerektiren anlaşmazlıklar olsa da, ortak hayaller kurmak ve birbirine destek olmak çok değerli. Unutma, aşkın yanı sıra saygı ve anlayış da çok önemli. Evlilik bir öğrenme süreci, bolca sevgi ve emek ister. 🥰✨
Cevap
13Cevap
Yüzü güzele doyulurda huyu güzele doyulmaz demişler… huyu güzel güler yüzlü birini bulursan ne mutlu sana
Çok kötü Birsey önermiyorum ha doğru insanla nasıl olur onu bilmiyorum
Evli misin
şu an değilim ama deneyimim olmuş kadar bilgiliyim
Boşandın yani Rabbim her şeyin en hayırlısının kolayını nasip eylesin sana
Tc kadınıyla zor asalak tipi yaşam sürmeyi hedefliyorlar
Bence dünyadaki evlilik sayısı kadar evlilik tanımı olabilir
Bir derdin varken bin derdin olması
Kimine imtihan kimine lütuf evlilik
Düşünüyorsan düşünme
Sadakat varsa gerisi teferruat
Evlilik özgürlüğünün kısıtlanmasıdır.
Çok da merak edilecek bir şey yok ya
Evlilik bitiyor ya bence bi zaman sonra
Kimine Göre iyi kimine Göre kötü
Biri iyi anlatacak biri kötü 🤣🤣
B. ok gibi hiç evlenme
Evli misin
Evet sen nişanlı mısın
Hayır neden b. k gibi
Erkek= hiçbir şeye karışmasın sadece para getirsin. Beklenti bu kadınlarda
Ne gibi şeylere karışmak içinde olmak istiyorsunuz
En dip noktası bile benim paramla alınmış şeylerin içinde her türlü olurum. Kimse de buna karışamaz. Beğenmeyen güle güle. Bu da zaten tek başına yaşamayı getiriyor
Örnek verir misin en küçüğünden de olsa anlamak istiyorum merak ediyorum erkekleri de anlamak isterim ona göre de etrafımızda bilinçlenir
Erkekler saygı görmek ister. Ama her evlilikte 2-3 sene sonra köpek muamelesi görmeye başlıyorlar. Sonrası zaten boşanma. Ondan sonra kadın bi anda anlıyo etrafındaki herşeyi sağlayan erkekmiş diye. Sonra pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor
Haklısın herkesin cabalamasi gerekir
Kimse bişeye çabalamıyor. Evliliğin erkek için tek faydası çocuk yapmak. Başka da bir faydası yok
Asgari ücrete patronun altına bile yatacak karın bütün paranı alıp köpek çeker. Ondan sonra herkes boşanır tabi
Neresinden başlamalı nasıl söylenmeli çok uzun
Rica edersem özet gecilebiliyor mu
Emin değilim yeni uyeler yazamaz sanırım
Zor bence
Çok zor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?