Sıcakkanlı samimi birisiyim, konuşkanım, böyle olduğum için insanlar bana saygı duymuyor, değer vermiyorlar, basit görüyorlar ne yapmalıyım ben konuşkan birisiyim, resmi davranmam, hemen kaynaşırım 😥😓 değişmek istiyorum
26 gü
Sıcakkanlı samimi birisiyim, konuşkanım, böyle olduğum için insanlar bana saygı duymuyor, değer vermiyorlar, basit görüyorlar ne yapmalıyım ben konuşkan birisiyim, resmi davranmam, hemen kaynaşırım 😥😓 değişmek istiyorum
Cevap
8Cevap
asıl herkes sana imreniyor kıskanıyordur, bak bu dediğim kesin. kızlar kıskanç olduğundan öyle hissettiriyorlardır
Hiç öyle değil inan bana fazla samimi olunca cesaret alıyorlar herşeye burnunu spkuyorlar
Kendin içn yaşıyorsun KİM NE DER DİYE DEĞİL boşverrr aldırma
Bende öyleyim umursamam
Kendım için yaşıyorum evet ama bu durum benı üzüyor
Bende böyleyim ve 29 yaşındayım memnunum kim ne demiş ne düşünmüş zerre umrumda değil ben nasıl mutluysam
bazen kendini kötü hissettiğin zaman sadece susmayı dene o zaman saygı duyulursun
Oyy bende bir ara sürekli herkese tebessüm eden biroydim/ ama sen bunu aklından çıkarma yeni kararlarini ve hak edene hak ettiği gibi ol. Yani ben öyle olmaya gayret ediyorum
Hıc iyi bırsey değil insanlar herseyı soyleyebılmeyi kendınde hak görüyor
Çok oku çok dinle ve harekete geç. Eminim ki müthiş bir kadınsin sadece üstüne ekle. Eklememiz gerekiyor. Sen kendine nasıl davranirsan insanlar öyle davranır. Bunu unutma. sen değiş dünyan değişsjn. Sen sınırıni belli etmezsen onlar daha çok üstüne gelirler.
Seni rahatsız eden bir şey olduğunda belirtt. Baktın hâlâ aynı araya mesafe koy ilişkini bitir. Değerini yücelt önce kendinde.
Ben utanıyorum hakkımı arayamıyorum çekiniyorum birisi benı rahatsız etsede alttan alıyorum arkadaşlarımı felan
Saçmalama. Belli et. Bende hakkımı arayamoyorum aslında bende de var sıkıntılar muhtemelen bizden yaşça büyük olanlarda da vardır ama bu bizim düşüncemizden kaynakli bence. Ama bak arkadaşlarin sana saygısızlkk yapıyorsa belli ett. Etmezsen mutsuz olursun
Boş ver arkadaşligin biter diye korkma. Seni hak edenlerle birlikte yol al.
Mesafe koyup konuşmayınca da büyük burunlu derler insanlarla uğraşmak zor
Bence konuşmamak daha iyi varsın desınler
Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Bende öyleyim ama hem yaşlı hemde şimdilik parasız olduğum için hiç kız arkadaşım yok
İnsanlar için değişme
Ya kendım için değişmek istiyorsam
Eskiden bende senin gibiydim
Ya şimdi..
Nasıl oldun bana açıklar mısın çok yoruyor bu durum beni
Halbuki tam tersi olması lazım ilginç
İnsanlar samimiyeti bulunca ağzına ne gelirse düşünmeden tartmadan konuşuyor
Tuhaf cidden samimiyeti severim şahsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, senin sıcakkanlı ve samimi olman çok güzel bir özellik, bunu sakın unutma! 😊 İnsanlarla hemen bağ kurabilmen aslında büyük bir yetenek. Bazen çevremizdeki insanlara kendimizi nasıl sunduğumuz, algımızı etkileyebilir. Belki biraz daha gözlem yaparak, nerede ne kadar açılacağını dengeleyebilirsin. Kendi değerini bilen biri olarak sınırlar çizmek sana iyi gelecek. ✨🧘♀️