Sizce ne yapmalıyım fikir verin?

Merhaba sizlerden akıl almak istiyorum. Ben 22 sevgilim 23 yaşında. 3 yıldır çıkıyoruz arkadaş vesilesi ile tanıştık. Çok toksik sürekli kavga kıyamet kıskançlık ile ilerliyor. Aramızda çıkmaya başladıktan 7 ay sonra ona güvendiğim ve sevdiğim için cinsel bir şeyler geçti hala daha geçiyor. Ben geçmişimde 15 yaşındayken tacize uğradım evli bir adam tarafından yaklaşık 2 yıl boyunca tehtid edilerek (benim ailemde öğrendi biliyorlar bunu) Sevgilim bunu biliyor ve sürekli yüzüme vuruyor “seninle kim evlenir namusun bile yok zaten geçmişin belli” tarzında şeyler söylüyor. Bizim aramızda geçenleri de ailene anlatırım rezil olursun millete bana bi şey olmaz diyerek tehtid ediyor.(anlattı hepsini) Aldattı birkaç defa, bana hakaretler ediyor anneme hakaretler ediyor ve daha kötüsü kız kardeşimle kafede oturdum kahve içtim diye damga yedim o ve arkadaşları tarafından halbuki mekanda alkol bile satılmıyor. Ayrılmak istiyorum diyorum ben seni seviyorum bırakmam diyor. Uzaklaştırma aldım ama yine peşimi bırakmadı. Ailem devreye girdi onlara birsürü şeyler söyleyip manipüle etti (ben kızınızı seviyorum onu böyle kabullendim sizde kabullenseniz iyi olur) gibisinden konuştu. Onun ailesi kesinlikle beni istemiyor eğer o kızla konuşuyorsan (benim için) biz seni evimizde tutmayız diyorlar. Kaç defa kendi ailesi ile kavga etti ben seviyorum evlenicem diye ama bana küfür ve hakaret etmekten de çekinmedi. Benim ailem o çocuktan sana yar olmaz eğer kaçmayı düşünüyorsan kardeşlerini ve bizi unut diyorlar. Sürekli bankalara olan borcumu öne sürerek hiçbir adım atmıyor. Yılbaşında evlilik teklifi edicektim diyor 2 hafta öncesinde geçmişte konuştuğu kızla il dışına çıkmışlar arkadaşları ile birlikte… şimdi size sorum şu; sizce ben bu çocukla gelecek kurmalı mıyım yoksa kanun önünde haklarımı aramalı mıyım? Eğer detay bilmek isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz şimdilik aklıma gelenler bunlar… teşekkürler (lütfen dalga geçmeyin çıkmazdayım yardım edin)

Sizce ne yapmalıyım fikir verin?