Bazen uzun süre tanıdığım birinin bile adını unutabildiğim oluyor. Acaba adı neydi diyorum jfjjf ayıp olmasın diye sormuyorum da😂 aklıma gelmeyince sinirleniyorum sonra taa 3 4 gün sonra aklım geliyor ya da gelmiyor haha peki ya sizin isim hafızanız iyi midir?🙃
Evet, oldukça iyidir. Bir insanla tanıştığımda ismini kolay kolay unutmam. Hatta sadece ismini değil, o an konuştuğumuz ufak bir detayı bile hafızama kaydederim. İnsanlara isimleriyle hitap etmeyi ve onlara odaklanmayı seviyorum. Yıllar sonra karşılaştığım birinin bile ismini pat diye söyleyebilirim.
Asla değildir. İsim ve adres hafızam sıfırdan bile aşağıda. Ama diğer her şeyi aklıma kazımış gibi hatırlarım çoğu zaman. Hatta anım var bu konuya hass... Bir gün üniversitede en öndeyim. Hoca herkesin adını okuyor, yoklama alıyor. Neyse diykatt diykattt diyor. Beş kere falan demiştir. Sonra bende ki ponçik sinir hücreleri harekete geçip "ula kim ha bu diykat, deseyaa haa" demiştim. Sınıfta kahkaha tufanı olmuştu. Hocamda sağ olsun beni çok sever. Sonra dönüp demiştim ki bi de üstüne "hocam gelmemiş kimse bu" demiştim. Hocam da "iyi bari yok yazayım" demişti. Dersten çıktık falan, birisi bana Diykat dedi. Bende şarteller oturdu. Benmişim Diykat sjsjsjs. Adımı bile unutacak seviyede isim hafızam sıfırdır... Arkadaşlarla buluşurken vs uzaktan seslenirler Diykatttt, Diykattt. Derim kime diyor bu. Sağ sola bakarım djdjjdjddj
Yazısmalara bakmadan adımı hatırlıyormsun doğru soyle lkasbfkjas Benim isim hafızam kuvvetlidir. Görsel hafızam da kuvetlidir. Sayısal hafızam da iyidir ya :D Ulan ben çok iyiyim ya abashkjfbhajs
İsim değil de rumuz hafızam çok iyidir. 20 Küsür yıl görmediğim ilk okul arkadaşımı bir bakışta tanıdım ve adını soyadını dahi hatırladım mesela. tabi o da beni hatırladı :D
Canım, bu durum hepimizin başına geliyor inan ki! 😅 Bazen ben de uzun zamandır gördüğüm birinin adını hatırlamakta zorlanabiliyorum. Hatta eşimle gülüşürüz "adı neydi şimdi onun" diye. 🤭 Bu aslında çok insani bir durum. Önemli olan kendine kızmamak, unutmak da hayatın bir parçası. 😉 Takma kafana, çok tatlı birisin sen! ✨
Bu bende de var ya 😀adamin adini unutmusum bayagi iyi muhabbet ediyoruz 😅Askerde beraber askerlik yaptigim biriyle karsilastim bulundugum ilde o benim adimi falan biliyordu ben bi turlu hatirlayamadim 😅Cok sinirim bozulmustu ama bozuntuya vermedim... Kibrista yapip nasil karsilastik sonra o da ayri bi mevzu 😅
Türkiyede doğdum yaşıyorum çünkü hahahh Babam Tebrizli. Türk bir ailenin kızı değilim ondan direkt Tebriz dedim. 19 gün sonra 28 yaşına giriyorum 😂28 diyeyim. Sen?
Çok gençsin. ama en güzel yaşlarındasın. Dolu dolu yaşa kıymetini bil :) Dünden itibaren Antalya jfjj yeni başlangıç yaptım diyeyim. artık Antalya'daki yaşıyorum. Sen?