Yeni tanıştığınız kişilerin bile isimlerini hatırlar mısınız yoksa arkadaşlarınızın ismini dahi unutur musunuz? 😂

Yeni tanıştığınız kişilerin bile isimlerini hatırlar mısınız yoksa arkadaşlarınızın ismini dahi unutur musunuz? 😂
Fazlasıyla iyidir isim ve her detay soy isimi de unutmam bilgim varsa. Bunun önem vermekle ilgisi olduğunu diyenler var ama bence hiç ilgisi yok tamamen güçlü hafıza eseri🌺😄Gerekli gereksiz çoğu detay aklımda kalır.
Ben de önemle alakası olduğunu düşünenlerdenim. Eğer ki yeni tanıştiysan elbette unutabilirsin ama iş arkadaşının ya da uzun süre sohbetin olduğu birisinin unutmazsın. Değerden kastım bu kısım
Anladım ama benimki değer etkisinden değil eminim ondan güçlü hafıza her koşulda pek iyi bir şeyde değil kısmen unutmak iyidir😁
Güçlü bir hafıza verilmiş en büyük cezalardan birisidir bazen
Maalesef
Çok kötü. Bazen yıllık arkadaşlarımızla yanyana oturuyoruz bir anda hatırlıyamıyorum gözlerinin içine bakıyorum onlar anlıyor artık söyle söyle unuttun demi bişey olmaz diyorlar. Benim ki biraz fazla çünkü b12 almıyorum kırmızı et yememenin zararlarından. Benim ki unutkanlık değil hastalık. O yüzden tanıştığım kişilere ilk gün diyorum adını söylemene gerek yok unutucam, hele ki sürekli tekrar etmediğim bir sohbetteysek ooooo geçmiş olsun.
Cevap
4Cevap
İsim hafızam kötüdür.. ama ses ve görüntü hafızam çok iyidir.
Öğretmen olduğumdan sanırım hepsi birbirine giriyor artık 😂
Olsun öğretmen her zaman haklıdır 😂
Hahah evet kötü , yok estfg her zaman haklı değilim
Unutmam ya kolay kolay.. benim ismim unutulursa da sinir olurum ama bir iki kere başıma geldi😒 Karşı tarafın ağzının ortasına çarpasım geliyor.
Verilen değerle alakalı bence o
Değer ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Kimisinin yön hafızası yoktur kimisinin yüz hafızası kimisinin isim..
Bence var. Herkesin bir hafızası zayıf olabilir elbette ama ailen, akraban ve değer verdiklerinin isimlerini unutmazsın bence. Birini yeni tanıdığında unutabilirsin ama sonrasında değerli olduysa senin için unutmazsın
Hııı sen öyle diyorsuuun.. Elbette unutmazsın ailenin, akrabanın, değer verdiklerinin ismini. Ben direkt yeni tanıştığımız biri olarak düşündüm. Neyse nazarlık olsun.. Böyle diye diye halledicez 😂😂
Arttı nazarlıklar 🤣
İyi değil galiba😂geçen kuaförü kayd ettim rehbere iki gündür bu kim diye düşünüp duruyorum😂
Keske yanına kuaför diye ekleseydin 😅
Ombreyi çok da begenmemişsin demek 😂😂
Unuturum hemen.. Bir sürü kişiyle tanışıyoruz, hangisi hangisiydi falan unutulur yani
Eğer kişinin ismini hafızamda tutmak benim için önemliyse tutarım ama değilse tutmam. Hafızamı boş şeylerle doldurmak istemiyorum 😅
İsim hafızam üç saniye. Sürekli bu konuda sıkıntı çekiyorum.
Gayet iyi maşallah.. 😅 Hatırlamak istemediğim insanların isimlerini siliyorum hafızamdan..
yeni tanıştığım insanların ismini unutuyorum sadece
İyi sayılırrr daha birine seslenirken tüm köyü saymaya başlamadım djdjdjdjdj
Tüm köyü saymana gerek yok unutmak yeterli 😅
Hayır birine seslenirken ismiii aklına gelmez ve alakasız kişilerin ismini söylersin ya o anlamda dedimdi 🙃
Şşş baksana 😅
Djdjdjdndn kurtarıcı
Ya da aslan, koçum, bacım ahahah 😅😅
😂😂 yok artıkkkk
Yaratıcı insanlar var 😅
Benim ismim neydi ya 🤔
:D
hafızam her konuda süperdir
İyidir tek söyleyişte aklimda kalıyor
Sen belki benim adımı bile hatırlamıyorsun😂.
Eskiye oranla kötüyüm
İyidir kimsenin ismini unutmam
Evet iyidir hatirlarim
Genel olarak iyidir
evet hafızam kuvvetlidir
Hayır değildir
Berbat ötesi.
Hayır
Hayır değil
Hiççç değil
İyidir
Hatırlarım